Cum își pierd fetele virginitatea în Malawi. Ritual de împerechere bizar

Ritual de împerechere bizar în Malawi. Cum își pierd fetele virginitatea cu bărbați în vârstă. Malawi, o țară din sud-estul Africii, a păstrat de ani buni același ritual bizar de dezvirginare al fetelor.

Tinerele fete sunt inițiate în arta sexului de un bărbat bătrân. Ritualul se numește ‘kusasa fumbi’. Fetele își pierd virginitatea cu un bărbat în vârstă. Familia tinerelor trebuie să îl plătească înainte de actul sexual. Tariful este de 4 sau 7 dolari. În cazul în care fetele refuză acest ritual vechi, necazurile se abat asupra lor. Oamenii trăiesc cu ideea că refuzul atrage ghinioane asupra familiei și satului în care locuiesc virginele. Fetele și băieții din Malawi sunt duși în tabere separate. Acolo adulții se ocupă de viața lor sexuală.

În tabere, virginii învață poziții sexuale și sunt îndemnați să întrețină raporturi intime. Nimeni nu le explică pericolul pe care îl are un raport sexual neprotejat. Tinerii nu află despre metodele de contracepție sau bolile cu transmitere sexuală, informează CNN. Un exemplu este Grace, o tânără care acum are 18 ani. Aceasta a mers în anul 2014, când avea 15 ani, într-o tabără. Nu știa ce urma să i se întâmple acolo. Ajunsă în tabăra, femeile în vârstă i-au explicat toate pozițiile sexuale. Au obligat-o să treacă prin ritualul ‘Kusasa fumbi’. I-au spus că, dacă refuză, va face boli de piele.

„Poţi rămâne însărcinată, te poţi îmbolnăvi de HIV, nu e deloc bine“, le spunea fata jurnaliştilor de la CNN. Grace a refuzat să îndeplinească acest ritual. Bărbatul care le inițiază pe fete este dintr-o comunitate numită ‘hyena’. Acesta face sex cu fetele virgine timp de 3 zile. Este plătit cu 4 sau 7 dolari.

„Multe dintre cele cu care m-am culcat sunt fete care merg la şcoală. Unele au 12-13 ani, dar le prefer pe cele mai în vârstă. Toate fetele astea au simţit plăcerea cu mine. Sunt chiar mândre şi spun altor oameni că bărbatul angajat să le dezvirgineze e un bărbat adevărat care ştie să satisfacă o femeie“, le-a declarat, în iulie 2016, Eric Aniva jurnaliştilor de la BBC.

Sursă traducere: ciao.ro