Cum isi trateaza CLIENTII “stimatul” stomatolog DANIEL BALUTA!

Navigam pe Facebook si am descoperit o postare interesanta pe pagina de Facebook a doamnei psiholog CRISTINA  MIHAELA ZAHARIA in care era descrisa cu lux de amanunte o povestioara care il are in centrul ei pe nimeni altul decat primarul interimar de la SECTORUL 4, DANIEL BALUTA.

In postarea respectiva pe care o redam, in varianta integrala, putin mai jos veti descoperi o noua calitate a candidatului PSD la PRIMARIA SECTORULUI 4, DANIEL BALUTA. Ca sa va trezim curiozitatea va mai spunem doar ca este vorba de o intamplare care a avut loc pe vremea cand DANIEL BALUTA profesa, umfla preturile si nu rupea chitante!

„Vad ca multa lume il pupa-n….pe ” stimatul ” domn stomatolog DANIEL BALUTA. Din pacate il cunosc personal din vara anului 2006, pe cand isi deschisese pe bd-ul C-tin Brancoveanu Clinica SC BD Medical Stomatologie. Am ajuns intr-o dimineata la clinica eleganta ( mult peste nivelul Berceniului pe vremea aceea ), cu o durere cumplita a unei masele de minte.

Mi-a rezolvat durerea, a salvat maseaua dupa ce am platit un cost cu mult peste asteptarile mele ( 120 usd ). Am avut o discutie destul de scurta cu mai sus numitul despre albirea profesionala a dintilor si dupa cca 15-20 minute m-a convins ca pot avea un zambet cel putin hollywoodian daca apelez la imbracarea dintilor cu portelan. Costul initial pe care mi l-a spus era de 6000 usd ( ptr toti dintii ), dupa care, pe parcursul lucrarii dentare, costurile aferente au urcat la fix 8000 USD. Dupa fiecare sedinta de slefuire/ obturatie pe canale, etc, am incercat sa obtin de la domnisoara care incasa platile cel putin 1 FACTURA!

De fiecare data am primit acelasi raspuns ” nu functioneaza casa de marcat ” ! Nu m-a deranjat evaziunea fiscala, ptr nu aveam de decontat nicaieri propriile venituri, insa m-a deranjat teribil, ca mi-a lucrat puntea de jos stabila FARA NICIO LEGATURA , decat pe masele de minte. Lucrarea dentara din partea de jos ( fixa pe mandibula ) mi s-a spart exact la 2 zile dupa ce am incheiat platile catre stimabilul si corectul domn cu aspiratii catre Primaria sect. 4. Am revenit la el cu rugamintea sa FACA CEVA, deoarece nu aveam absolut nicio garantie sau chitanta/ factura pe lucrarea respectiva si a 2 a zi aveam nunta! Mi-a raspuns la fel de respectuos ca ar fi nevoie de niste implanturi …care costau la fel de mult cat ma costase lucrarea initiala.

Si mai stiu ca ziua pe care mi-o doream perfecta…ziua nuntii mele..a ramas pentru mine o amintire umbrita de o lucrare dentara incorect executata si cu mari traume personale. Dragii mei bercenari STIU ca exista multe persoane care au trecut prin cabinetul acestui individ… Cu siguranta exista nemultumiri si sunt convinsa ca nu am fost singura persoana traumatizata si inselata de catre el…Nu aveti de ce sa va temeti sa va expuneti povestile cu iz de inselaciune, pt ca daca il mai si alegem…si face treaba asa cum a facut-o din pozitia de stomatolog…e dezastru. Eu una..nu cred ca oamenii se schimba peste noapte si cred ca nu devin oameni atata timp cat nu au fost de la bun inceput!”, se arata in postarea de pe pagina oficiala de Facebook a doamnei psiholog CRISTINA MIHAELA ZAHARIA.

Sursa text: facebook / CRISTINA MIHAELA ZAHARIA – Consiliere Psihologica Online