Cum își vor împărți PNL și USR-PLUS sectoarele din Capitală. Cine sunt candidații pentru alegerile locale

Partidul Național Liberal (PNL) și Alianța USR-PLUS sunt foarte aproape de a parafa o înțelegere referitoare la candidații comuni pentru primăriile de sector. Conform unor surse citate de știripesurse.ro, PNL și USR-PLUS ar fi stabilit deja care vor fi candidații comuni la alegerile locale din această toamnă.

Astfel, Nicușor Dan va fi candidatul care va reprezenta cele două formațiuni pe lista pentru Primăria Capitalei. La primăriile celor șase sectoare vor fi trei candidați de la PNL și trei de la USR-PLUS după cum urmează:

La Sectorul 1, candidatul ar urma să fie dat de USR-PLUS, fiind anunţată deja Clotilde Armand. La Sectorul 2, candidatul ar fi de la PNL, cel mai bine plasat în sondaje fiind Dan Cristian Popescu, însă există şi alţi pretendenţi.

La Sectorul 3, candidatul ar urma să fie dat de USR-PLUS. Alianţa a anunţat-o recent pe Ana Ciceală, actual consilier general în Consiliul General al Municipiului București. USR-PLUS ar urma să dea candidatul în Sectorul 4, avocata Simona Spătaru fiind anunțată drept candidat la Primăria Sectorului 4.

La Sectorul 5, candidatul ar urma să fie de la PNL, cel mai pronunțat nume fiind cel al lui Dan Croitoru. La Sectorul 6 candidatul ar urma să fie de la PNL, în persoana lui Ciprian Ciucu. Un aspect important este acela că PNL şi USR-PLUS vor avea liste separate la Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi la Consiliile Locale de sector, mai scriu cei de la știripesurse.ro.

Sursa foto: adevarul