Esti sigur ca a TERMINAT? Cum iti dai seama ca a avut ORGASM. Semnele clare, care arata ca nu MINTE

 Exista cateva semne prin care orice barbat isi poate da seama daca partenera lui a avut un orgasm real sau daca doar s-a prefacut.

Semnele clasice

 Orice revista sau carte despre sex prezinta cateva semne clare ale orgasmului unei femei: pupilele i se dilata, respiratia devine mai rapida si se umezeste foarte tare acolo jos. In realitate insa, situatia este ceva mai complicata, pentru ca aceste semne au fost notate in urma unor studii de laborator, la care au participat numai femei tinere, heterosexuale, care au reusit sa aiba un orgasm in laborator, scrie Daily Telegraph.

CITESTE SI: TIPS&TRICKS. CUM SA INCHEI INCENDIAR O PARTIDA DE SEX ORAL

Nu toate femeile au orgasm

Sexologul Petra Boyton spune ca aceste studii, care stabilesc semnele clare ale unui orgasm, nu au tinut cont de fiziologia personala. Multe femei au orgasm fara sa manifeste semne evidente, spune ea. Pe de alta parte, sunt multe femei care se simt bine cand fac sex cu partenerul, desi nu au orgasm de fiecare data. Multe femei au orgasm doar ocazional sau numai atunci cand se masturbeaza, dar acest lucru nu inseamna ca sunt bolnave sau ca au o problema, explica Petra Boyton.

CITESTE SI: 10 lucruri pe care barbatii uita sa le faca in timpul sexului

Semne mai discrete

Exista unele semne mai discrete care indica un orgasm. Desi sunt mai greu de observat, ele sunt de obicei mai sigure, pentru ca nu pot fi produse la comanda. De exemplu, in timpul orgasmului culoarea labiilor se schimba, devenind putin mai inchisa, din cauza fluxului crescut de sange din aceasta zona. De asemenea, daca partenerul pune o mana pe stomacul femeii, poate simti contractiile musculare care au loc chiar inainte de producerea orgasmului. Chiar in timpul orgasmului au loc mai multe contractii vaginale, iar in cazul unui contact sexual normal, barbatul va simti cu siguranta cum peretii vaginului se strang in jurul pensiului. Si culoarea pielii poate fi un semn sigur legat de orgasm. O femeie care a avut orgasm va avea pieptul si obrajii mai purpurii la culoare, tot datorita fluxului accelerat de sange.

Sursa: adevarul