Cum iti dai seama ca EL este alesul in functie de zodie

Stim cu totii acea vorba potrivit careia, „ce iti este scris, in frunte iti este pus”. Dumnezeu alege inca de a ne naste pentru fiecare dintre noi, un anumit tip de persoana, lânga care sa ne regasim si sa ne simtim fericiti si impliniti.

Se spune ca fiecare tip de floare, atrage un anumit tip de insecta. Asa este si in cazul fetelor, caci fiecare tip de fata, atrage un anumit tip de baiat. Insa fetelor, sa stiti ca frumusetea nu sta in bijuteriile pretioase pe care le purtati sau in machiajele si fardurile cât mai stridente, ci in frumusetea sufleteasca si frumusetea naturala. Asadar, fiti naturale, pentru a atrage acel baiat care va este pregatit voua.

CITESTE SI: Cum iti dai seama ca iubitul te insala in functie de zodie

Taur

Cel ales voua ar trebui sa fie un barbat matur, responsabil, cu capul pe umeri si care sa va respecte.

Gemeni

Pentru voi, baiatul potrivit trebuie sa fie o fire foarte deschisa, sociabila, cu simtul umorului, care sa va faca intotdeauna sa va simtiti bine in preajma sa.

Rac

Pentru tine, partenerul ideal ar trebui sa fie iubitor, tandru, afectuos, respectuos si care sa aiba multa grija de tine.

Leu

In viziunea ta, barbatul ideal ar trebui sa fie foarte grijuliu, o fire creativa, lipsit de inhibitii si foarte curajos.

Fecioara

Partenerul potrivit, in cazul tau, ar trebui sa stie sa fie un om de casa, gospodar, muncitor, si care sa te ajute intotdeauna la toate treburile.

Balanta

Pentru tine, persoana potrivita ar trebui sa fie o fire deschisa, o persoana foarte sociabila, fermecatoare si suficient de atragatoare, ca sa iti atraga atentia.

Scorpion

In cazul tau, alesul trebuie sa fie foarte asemanator tie, adica sa stie sa fie puternic, ca sa ai un sprijin atunci când ai parte de diferite momente grele in viata.

Sagetator

Persoana potrivita tie iti va semana destul de bine, din toate punctele de vedere. Aveti multe trasaturi comune. In schimb, unul din voi trebuie sa invete sa il asculte si pe celalalt, daca va doriti ca relatia sa decurga frumos, asa cum va doriti.

Capricorn

Omul tau drag va fi asemenea tie, adica o persoana foarte organizata si grijulie. Veti intemeia o familie foarte frumoasa. Insa, trebuie sa invete sa fie mai deschis si mai romantic.

Varsator

Alesul tau va fi o persoana foarte extravaganta, asemenea relatiei pe care o veti forma. Ca totul sa decurga bine, trebuie sa invatati sa va acordati suficienta libertate si spatiul de care aveti nevoie fiecare.

CITESTE SI: Zodiile si stresul – cum te comporti in situatii stresante in functie de zodia ta

Pesti

Baiatul potrivit tie va trebui sa fie un optimist convins, care sa te aprecieze si sa te respecte pentru ceea ce esti.

 Sursa:yve