Cum iti dai seama ca iubitul te insala in functie de zodie

Se spune ca nici macar nu iti poate ajunge o viata intreaga ca sa cunosti cu adevarat un om. Cred ca un om care nu e de incredere se simte si se vede de la o posta. Un om fals intotdeauna se remarca prin caracterul lui aparte. Dar ca sa iti poti da seama la ce anume sa te astepti din partea iubitului tau, noi iti putem oferi cateva sugestii in functie de fiecare zodie.

Berbec

In cazul Berbecilor, este usor sa iti dai seama daca te insala sau nu, deoarece in momentul in care tu te indoiesti de fidelitatea lui si incepi sa il stresezi cu intrebarile, acesta devine agitat si nervos, semn ca are ceva de ascuns.

 

CITESTE SI: Top 3 cele mai rautacioase zodii

 

Taur

Taurii sunt caractere sincere, sunt siguri pe ei insisi. Insa, daca devin agitati fara niciun motiv, inseamna ca ceva e putred la mijloc.

 

Gemeni

Gemenii sunt persoane de obicei deschise, carora nu le este rusine sa vorbeasca despre un anumit subiect. Daca refuza sa iti raspunda la intrebarile tale despre o eventuala infidelitate, acestia incearca sa schimbe subiectul si sa mearga mai departe.

 

Rac

Nativii Rac fac parte dintre cele mai iubitoare zodii. Daca observati ca relatia voastra a inceput sa se raceasca, ar fi cazul sa va puneti doua intrebari: ori tu l-ai suparat, fara sa iti dai seama, ori acesta te insala.

 

Leu

Desi sunt firi calme, din cauza faptului ca au o relatie extraconjugala, se vor comporta din ce in ce mai urat. Acesta e semnul ca au sigur pe cineva.

 

Fecioara

Nativii Fecioara sunt firi destul de deschise si foarte preocupate de tot ceea ce face persoana draga. Daca observi faptul ca el este din ce in ce mai distant, mai nepasator si mai rece, atunci inseamna ca exista o a doua persoana in viata lui.

 

Balanta

Nativii Balanta sunt niste actori extrem de buni. Daca te vor insela, poti observa cu atentie modul cum schimba tactica de a te aborda.

 

Scorpion

In cazul in care acesti nativi te insala, iti poti da seama foarte usor, deoarece incep dintr-odata sa nu le mai placa cum gatesti, cum arati, cum faci curatenie sau cum le calci camasile.

 

Sagetator

Nativii Sagetator pot fi foarte usor de citit, caci iti dau anumite semne cum ca ar avea pe altcineva. De felul lor, nu pot minti si nu isi pot acoperi perfect urmele.

 

Capricorn

In cazul unei relatii extraconjugale, Capricornii devin foarte reci si certareti cu persoana iubita, reprosandu-i toate lucrurile pe care considera ca le-a facut gresit.

 

Varsator

Daca observati ca Varsatorii devin din ce in ce mai reci, in ceea ce priveste discutia despre posibilitatea existentei unei alte femei in viata lor, atunci inseamna ca acestia va insala.

 

CITESTE SI:CE AI IN COMUN CU VEDETELE IN FUNCTIE DE ZODIE

 

Pesti

Pestii, in cazul in care v-au inselat sau va insala, e foarte usor de dedus acest lucru, caci fac tot posibilul sa devina cei mai buni iubiti.

  Sursa:yve