Cum iti dai seama ca te invidiaza fiecare zodie

Fiecare persoana simte invidie din cand in cand. Afla cum iti dai seama ca iti poarta sambetele fiecare zodie!

Berbecul te va privi incruntat atunci cand seful te va lauda la locul de munca. Nu ii place deloc cand esti apreciat si numele lui este ignorat de superiori.

CITESTE SI: 3 zodii nemiloase care te saboteaza de cate ori au ocazia

Taurul nu este invidios de fel, dar atunci cand simte frustrare sau neputinta cand celalalt are sau poate mai mult, este ironic.

Geamanul face glumite nesarate, dar puternic piperate cand iti merge bine. Incearca sa iti distruga orice iluzie apeland la tot felul de comparatii rautacioase.

Cat despre Rac, acesta tace atunci cand te invidiaza. Daca in mod obisnuit este foarte vorbaret, dar atunci cand ai succes nu spune nimic, este evident de ce o face.

Leul cauta nod in papura. Nu e totul perfect si ti-o va spune intr-o mie de limbi. Te poate intrista foarte usor.

Fecioara are o stare de vulnerabilitate accentuata atunci cand iti merge de minune. Tremura si vorbeste sacadat. Asa isi manifesta invidia.

Balanta zambeste, dar nu e zambetul ei. Stie sa se prefaca foarte bine si nu iti vei da seama niciodata ca are ceva cu tine.

Scorpionul te va jigni subtil daca va observa ca te-ai descurcat de unul singur. Iti va aminti toate greselile pe care le-ai facut pana la momentul obtinerii propriului succes.

Sagetatorul te va barfi la toata lumea. Daca vei auzi in cercul tau de prieteni ca ai obtinut totul datorita pilelor si nu pe meritele tale, sigur a fost un Sagetator in preajma.

Capricornul iti va scoate ochii in legatura cu lucrurile ieftine pe care le achizitionezi. Evident, ii este foarte mare ciuda.

Varsatorul iti va taia visele punand pe tapet toate dramele personale. Te va face sa te simti prost si nu vei reusi sa ii impartasesti deloc succesele tale.

CITESTE SI: Top 5 cele mai nefericite combinatii de zodii

Nativul nascut in zodia Pesti va spune ca puteai sa faci totul mai bine. Mereu va critica ceea ce intreprinzi, indiferent de domeniu.

Sursa:revistateo