Cum iti dai seama ce zodie te place?

Afla ce zodie sunt barbatii din jurul tau si vei afla cine te place cel mai mult. Citeste sfaturile astrologului si vei descoperi cine se poarta sincer cu tine, cine este prietenos si cum iti dai seama daca isi doreste o relatie de lunga durata.

Berbec

Nativii acestei zodii vor fi foarte deschisi cu tine daca sunt interesati de prietenia ta. Iti vor spune direct ce simt pentru tine, te vor cauta adesea si vor cere o multime de detalii despre ceea ce faci in fiecare zi. La fiecare intalnire, vor simti nevoia sa te imbratiseze si sa stea mult timp de vorba cu tine.

CITESTE SI: Cum e relatia cu partenerul tau, daca are aceeasi zodie ca tine

Taur

Daca nativul Taur iti cere opinia si sfatul cu privire la diverse probleme din viata lui, inseamna ca te place foarte mult. De obicei, Taurii nu au nevoie de nimeni si nu intretin conversatii prea lungi cu cei din jur. Dar, daca i-ai cazut cu tronc unui Taur, te va privi ca pe o fiinta speciala, care are un cuvant de spus in viata lui si care trebuie protejata.

Gemeni

Nativul din Gemeni va incerca sa fie sclipitor si sociabil, va vorbi mult cu tine si vei vedea in ochii lui ca il interesezi in mod deosebit. Daca treci printr-o incercare mai grea, nativul Gemeni va fi alaturi de tine si te va incuraja in permanenta sa lupti pentru ceea ce iti doresti.

Rac

Iti va zambi mult, va fi prietenos, intelegator si rabdator. Daca te place cu adevarat, te va intreba foarte des daca te simti bine, daca esti de acord cu el sau daca iti doresti altceva. Cu toate acestea, daca este vorba despre un barbat, nu va face el prima miscare, pentru ca este prea timid. Va spera ca tu sa iti dai seama ca te place.

Leu

Un nativ Leu iti va cauta mereu privirea, chiar daca nu va vorbi prea mult cu tine. Va incerca sa fie cat mai des in preajma ta, sa se faca auzit si sa iti atraga atentia, chiar daca face gafe. Va incerca sa fie protector, iar in preajma ta isi va schimba vocea, sa fie mai blanda si mai dulce.

Fecioara

Este destul de dificil sa iti dai seama daca te place un nativ din Fecioara. In primul rand, va vedea la tine defectele si te va provoca sa vorbesti despre ele sau sa le scoti la lumina. Iti va acorda mai multa atentie decat celorlalti din jur, dar moderat, sa nu se observe. Te va pune in situatii dificile, doar pentru a te testa, sa isi dea seama daca meriti prietenia lui.

Balanta

Nativii Balante sunt prietenosi si rabdatori din fire si este greu sa iti dai seama daca te plac pe tine in mod deosebit sau se poarta la fel cu toti. Cu toate acestea, Balanta va gasi o modalitate prin care se va purta cu tine in mod diferit fata de ceilalti: fie ca iti vorbeste pe un ton mai senzual, fie ca te invita mai des la petreceri, fie ca te suna aproape in fiecare zi.

Scorpion

Cu firea lor distanta, nativii Scorpion sunt absolut indiferenti fata de toata lumea. Dar, daca un Scorpion este interesat de tine, nu te slabi din ochi. La inceput, nu iti va arata in niciun mod ca este atras de tine, nu va vorbi cu tine si nici nu ti se va confesa. In schimb, te va privi cu ochi patrunzatori si plini de o energie sexuala pe care cu greu o poti ignora.

Sagetator

Nativul acestei zodii se va stradui sa iti capteze atentia, sa te distreze si sa te faca sa razi mai des. Cu glumele lui inspirate, este imposibil sa nu iti aduca zambetul pe buze. Poti fi sigura ca este interesat de tine, daca incearca sa te impresioneze prin felul lui de a fi.

Capricorn

Cand rece, cand fierbinte. Intr-o zi poate fi pasional, atent si iubitor, in alta zi distant, preocupat numai de ceea ce este in mintea lui. Cu nativul Capricorn trebuie sa ai rabdare, pentru ca nu ii place deloc sa isi arate sentimentele. Dar daca este interesat de viata ta, daca iti da un sfat bun si te sprijina in momentele dificile, trebuie sa stii ca ai castigat un prieten.

Varsator

Nativul Varsator poate fi rezervat din punct de vedere emotional, dar iti vei da seama ca te place pentru ca va incerca sa fie cat mai des in preajma ta. Va inventa tot felul de motive sa te invite in oras sau sa iti faca o vizita, sa te sune sau sa te retina la o discutie mai lunga, chiar cand nu e cazul.

CITESTE SI: Marele zodiac erotic. Afla ce spune zodia lui despre relatia voastra intima!

Pesti

Barbatul din aceasta zodie va incerca sa te impresioneze, ca un adolescent, cu masina lui, cu ceasul lui sau cu hainele moderne pe care le poarta. Te va urmari pe facebook multa vreme inainte sa iti ceara numarul de telefon. La inceput, va vorbi mai mult la telefon cu tine, decat fata in fata, pana cand te va cunoaste suficient de bine ca sa stie ca esti atrasa de el.

 Sursa:clickpentru femei