CUM ITI DAI SEAMA DACA ESTE DOTAT: CORELATIA DINTRE DEGETELE DE LA MAINI SI MARIMEA BARBATIEI

Publicatia americana stiintifica “Psychology Today” a adunat laolalta rezultatele mai multor studii care privesc penisul uman, dand astfel raspunsuri la o serie de intrebari.

1. Marimea medie a penisului si ce isi doresc de fapt femeile

Marimea penisului starneste motive de ingrijorare in randul celor mai multi dintre barbati, care de multe ori supraestimeaza marimea media a penisului. Potrivit unui studiu realizat pe un esantion de 15.000 de persoane, lungimea medie a unui penis erect depaseste cu putin 13 centimetri, noteaza adevarul.ro. Cu toate acestea, preferintele femeilor sunt altele. Reprezentantele sexului frumos considera ca marimea ideala a unui penis este de 16 centimetri.  

CITESTE SI:CREZI CA SEXUL ITI AFECTEAZA MARIMEA VAGINULUI? IATA CARE ESTE ADEVARUL!

2. Ce ne “prezice” marimea penisului 

Estimarile marimii penisului bazate pe factori precum varsta, inaltimea sau lungimea labei piciorului sunt incorecte, potrivit publicatiei „Psychology Today”. Indicii demne de luat in seama sunt insa etnia si lungimea degetelor de la maini. Cercetatorii coreeni de la Universitatea Gachon au demonstrat, cu ajutorul a 144 de voluntari, ca diferenta de lungime dintre degetul aratator si inelar poate fi un indiciu pentru marimea penisului in cazul barbatilor. Mai exact, cu cat este mai lung aratatorul decat inelarul, cu atat mai mare va fi penisul barbatului. Aceasta corelatie este strans legata de cantitatea de testosteron la care fatul este expus in pantecul mamei, diferenta mare dintre lungimea celor doua degete fiid cauzata de cantitatea sporita de testosteron.

Sursa:kfetele