Cum iti dai seama daca esti buna la pat? 5 lucruri pe care le faci

Majoritatea femeilor se intreaba la un moment dat daca sunt sau nu bune la pat. Chiar daca exista o sumedenie de trucuri si sfaturi care te ajuta sa iti imbunatatesti viata sexuala si pe care le iei in considerare poate ca pur si simplu nu iti dai seama daca te poti considera buna intr-adevar buna la pat.Iata cateva lucruri care te pot lamuri in aceasta privinta, iar daca deja le aplici in viata ta atunci raspunsul te va multumi cu siguranta:

1. Iti place sa-i lansezi des invitatia

Gasesti mereu cele mai incitante metode de a-l tachina si a-l face sa inteleaga ca ai pofta de sex. Acest lucru are un efect benefic asupra vietii sexuale, deoarece o condimenteaza si partidele de amor vor fi mult mai satisfacatoare pentru iubitul tau si pentru tine. 

CITESTE SI:  Barbatii sunt PRO sau CONTRA prezervativului? Afla raspunsurile lor!

Iata cu ce tactici de seductie sa-l tachinezi, potrivit sexologului Kristina Marchant, terapeut in probleme sexuale si autor al cartii “Red Rose Woman: The Enchantress Inside You”:

“Cand stai in pat, iar iubitul tau vine sa-ti spuna ceva, incepe sa-i atingi penisul cu piciorul, zambindu-i cu subinteles.”
“Cand va uitati la televizor, poti sa te ridici in picioare, sa scoti lenjeria intima si i-o dai fara sa spui un cuvant.”

Ideea e ca invitatia ta sa fie inedita! Condimenteaza putin lucrurile, nu-l aborda de fiecare data la fel! Partida ce va urma sigur va fi una memorabila, recomanda sexologul.

2. Te preocupa literatura de specialitate

Iti place sa citesti cat mai multe lucruri despre modul in care iti poti imbunatati viata sexuala si sa fii bine documentata. Acest lucru te ajuta cu siguranta sa isi deschizi orizonturile si sa pui in aplicare unele sfaturi care au un efect garantat. 

 3. Esti pasionata de jucariile sexuale

Ai incercat cateva si nu iti este deloc jena sa le folosesti impreuna cu iubitul tau. In plus, esti dispusa sa incerci o jucarie noua pentru a va condimenta viata sexuala. Jucariile erotice sunt utile in viata de cuplu, deoarece ajuta la o excitare mai mare, ajungandu-se astfel inevitabil la un orgasm mai intens. 

4. Iti place sa incerci pozitii erotice noi

Esti deschisa experimentelor sexuale si iti place sa aduci mereu ceva nou in partidele voastre de amor. Acest lucru te va ajuta sa te cunosti mai bine si sa iti imbunatatesti mereu performantele sexuale. Spre deliciul partenerului tau. 

CITESTE SI: Stiai ca in timpul unui sarut se ard 26 de calorii? Afla si alte lucruri inedite despre sarut

5. Poti sa-i spui iubitului tot ce vrei sa-ti faca

Poti sa-i spui fara jena partenerului tau locurile unde-ti place sa fii atinsa sau sa discuti foarte clar cu el ce anume vrei sa-ti faca in timpul partidelor de sex. Acest lucru va aduce numai beneficii in viata amoroasa, deoarece astfel va puteti ghida amandoi pentru a aduce mai multa placere in timpul partidelor de sex.

 Sursa:eva