CUM ITI DAI SEAMANA DACA ARE SANI NATURALI SAU SANI SILICONATI – VIDEO VIRAL

E din ce in ce mai greu sa-ti dai seamana daca femeile care isi afiseaza bustul generos “o fac natural sau cu ajutorul bisturiului.

Tocmai de aceea ideal ar fi sa te asiguri ca nu te faci de ras si ca n-ai o reactie ciudata cand pui mana si simti ca ai ajuns brusc la mare si atingi o saltea cu apa.

Un san siliconat are o forma mai “nenaturala” si de aceea nu trebuie sa te entuziasmezi foarte tare cand vezi o domnisoara care abia mai poate respira pentru ca o strange sutienul.

In schimb daca iti place sa mergi la bowling, aparent sanii siliconati se aseamana mult cu o bila de lovit popice si sunt si destul de rigizi. Depinde evident si de cati bani a investit posesoarea in bijuteriile ei.

Citeste si: Secretele SANILOR: 20 de lucruri pe care ar trebui sa le stii

Te poti orienta si dupa distanta dintre sani. Daca iti incape doar o bancnota de 100 de lei intre sani (sansele sunt sa ramana acolo), spatiul mic dintre ei iti arata clar ca siliconul e prin preajma.

SFATUL REDACTIEI: Probabil cea mai sigura si BUNA metoda ar fi sa musti putin din ei. Dar asigura-te ca n-ai dintii ascutiti pentru ca operatiile sunt foarte scumpe.

Mai jos poti vedea si un VIDEO in care iti sunt explicate diferentele dintre sanii siliconati si cei naturali:

[hdvideo id=1136 ratingscontrol=on views=on title=on]