CUM ITI PETRECI SFARSITUL LUMII IN FUNCTIE DE ZODIE. VEZI CE SANSE AI SA SCAPI

Discutiile despre apocalipsa si sfarsitul lumii sunt tot mai aprinse in ultima perioada. Fie ca vorbim despre sfarsitul calendarului mayas, fie ca asteptam vreo cometa, sau ne facem griji ca vom deveni zombie, trebuie sa avem un plan pentru apocalipsa. Iata cum iti petreci sfarsitul lumii in functie de zodie.

Berbec

Berbecii sunt firi aprige, deci tu nu te vei bucura de ultimele clipe pe aceasta lume in pat, la televizor, sau asteptand sa cada asteroidul. Incapatanat si tenace, creativ si mereu pus pe rezolvat probleme, berbecul va petrece apocalipsa incercand sa scape de ea. Fie ca te vei lupta cu armatele de zombie, ca vei incerca sa te retragi din calea raspandirii virusului, sau ca iti sapi deja un buncar antiatomic la tara, sub gradina, tu nu vei renunta. Daca vorbim de o cometa, berbecul va gasi singurul loc de pe pamant unde efectele impactului sunt minime. Ai 90% sanse sa scapi de apocalipsa.
Taur
Taurii au un puternic simt al stabilitatii financiare, deci sigur ai un fond secret in caz de apocalipsa. Fie ca este vorba de niste conserve cu data de expirare mare sau de bani si arme intr-un loc ferit, taurul va avea mereu un plan de rezerva si resurse sa-l puna in aplicare. Pentru ca taurul nu este o zodie tocmai creativa, s-ar putea sa ai probleme atunci cand vei fi silit sa improvizezi (daca masina cu care fugi de zombie ramane in pana sau daca iubitul tau da semne de infectare). Taurii trebuie sa aiba un plan bine pus la punct, pentru ca in situatii de criza (cum ar fi sfarsitul lumii, se pierd in detalii). Ai sanse de 60% sa scapi in caz de apocalipsa.

CITESTE SI: FUNNY: CE FEL DE CRIMINAL AI FI IN FUNCTIE DE ZODIE
Gemeni
Gemenii sunt cunoscuti pentru firea comunicativa si inteligenta, deci ai din start niste avantaje in caz ca se petrecere ceva rau, de proportii astronomice. Oportunisti si lipsiti de scrupule, gemenii nus e vor sfii sa fure o masina, sa sparga un magazin, o farmacie sau o locuinta cand totul se rezuma la supravietuire. Cum morala nu este tocmai punctul tau forte, probabil ca vei imbanci oameni batrani in fuga spre un loc sigur, vei fura mancare si medicamente si vei minti cu nerusinare pentru a trece de filtrele politiei. Ai 85% sanse sa scapi de sfarsitul lumii.
Rac
Racii sunt zgarciti si emotionali, ceea ce nu ii ajuta prea mult in caz de apocalipsa. Daca ajungi intr-un refugiu, s-ar putea ca cel care te da afara pentru ca a gasit primul un loc ferit sa fie in zodia racului. Nici din provizii nu vei primi daca nu te-ai gandit sa-ti iei singur, deoarece racii nu prea impart cu nimeni ce e al lor. Pe de alta parte, racii care nu au fost atat de norocosi sa gaseasca un adapost, s-ar putea sa ramana in plina strada, plangand ca lumea, asa cum o stiau, nu mai exista. Nu dispera daca esti rac, firea romantica si zgarcenia te pot ajuta sa scapi alaturi de un partener dintr-o zodie mai bataioasa. Singur, ai 45% sa scapi in caz de apocalipsa.

Leu
Leii sunt vanitosi si au nevoie de oameni care sa-i urmeze. Daca, in mijlocul apocalipsei te bate gandul sa organizezi oamenii, proviziile si sa tii un discurs glorios despre supravietuire si viata cea noua, este evident ca esti leu. Leii adora sa fie centrul atentiei, asa ca vor fi mereu in mijlocul hoardelor de zombie, cu arma in mana (dar numai daca presa face poze), in taberele de refugiati (dar numai daca are putere de decizie), sau in centrul de comanda impotriva dezastrelor naturale (dar numai daca poate comanda urmatorul grup de soldati).Carismatici si usor de placut, leii au cam 70% sanse sa scape in caz de apocalipsa.
Fecioara
Spirirt critic prin excelenta si un perfectionist desavarsit, fecioara va si aceea care se va plange de felul in care sunt distribuite alimentele refugiatilor, de felul in care sunt tinuti zombie departe de populatie, sau de proasta organizare a paturilor de campanie in spitale. Mare fan al regulamentelor si organizarii, fecioara poate ajuta la disciplinarea populatiei alarmate, la restabilirea ordinii si la gestionarea crizei din punct de vedere administrativ. Cand vine vorba de momente spectaculoase si neplanificate, fecioara tinde sa se piarda si teama s-ar putea sa-i vina de hac daca trebuie sa ia decizii in graba. Fecioarele au 60% sanse sa scape de apocalipsa.
Balanta
Balanta va fi prea ocupata sa se studieze in oglinda sau sa leneveasca in pat, asa ca s-ar putea sa rateze inceputul apocalipsei. Daca scapa de primul soc, care o va lovi pe nepregatite pentru ca viseaza cu capul in nori, balanta ar putea sa fie de folos in panica creata. Cu puternic spirit analitic si gandire echilibrata, balanta va tinde sa caute avantajele si dezavantajele situatiei, sa evalueze sansele si sa arate impecabil in varful unui morman de moloz. Daca niciun zombie nu o ataca pentru parul perfect si scapa de tsunami prin simplul fapt ca a intarziat la munca, balanta are destule sanse sa se descurce, cam 50%.
Scorpion
Paranoic si temator din fire, scorpionul era sigur ca va veni sfarsitul lumii. Fiind neincrezator prin excelenta, scorpionul va sti sa se fereasca de cei care sunt infectati cu virusul ucigas, va evita zonele dubioase unde, probabil se ascund zombie si va avea totul la indemana in caz de cataclism, pentru ca este atat de posesiv. Iubitul va trebui sa se tina dupa tine si sa faca tot ce-i spui, pentru ca nu accepti sa mori in asemenea hal. Cel mai mult risca sa isi bage nasul unde nu-i fierbe oala, daca ajunge intr-un loc sigur. Desi nu are incredere in nimeni, s-ar putea ca magnetismul sau sa atraga tot felul de dubiosi si oportunisti. Scorpionii au 70% sanse sa scape in caz de apocalipsa.

CITESTE SI: HOROSCOP: CUM TE COMPORTI IN PAT IN FUNCTIE DE ZODIE

Sagetator
Optimist desavasit, sagetatorul vede chiar si cele mai bune aspecte ale apocalipsei. Fuga spre un adapost sau lupta cu zombie sunt pentru el o aventura palpitanta. Virusul care a sters jumatate din populatia planetei nu a facut decat sa elibereze niste spatiu, iar cometa a lovit in alta parte, deci nu avem ghinion ca a venit apocalipsa, avem noroc ca asteroidul a cazut mai incolo. Sagetatorii trec zilnic razant pe langa moarte, deci o apocalipsa nu va fi o schimbare foarte mare fata de viata sa de zi cu zi. Cel mai probabil, sagetatorul va avea noroc chior si va fi plecat tocmai cand vine prapadul, va dormi pe timpul dezastrului natural, sau va fi proprietarul casei pe care zombie au ratat-o cand distrugeau totul in cale. Sagetatorii au cam 80% sanse sa scape, dar mai mult din pura bafta, decat din spirit de lupta pentru supravietuire.
Capricorn
Capricornii sunt si ei mari fani ai planurilor si nu prea se descurca atunci cand sunt fortati de imprejurari sa ia decizii in graba. Le place sa aiba mereu dreptate, asa ca vei avea de furca daca vrei sa convingi un capricorn sa conduca pe alta sosea, pentru ca este mai libera sau ca zombie vin fix din directia spre care va indreptati. Un capricorn o sa stie mereu ce are de facut, deci nu o sa te pierzi cu firea. La fel, daca apocalipsa vine sub forma unui cataclism natural (cutremur, tsunami), vei avea destule resurse si sange rece sa treci cu bine de socul initial. Daca te alearga niste zombie, s-ar putea sa te irite foarte tare ca te forteaza sa alergi intr-o anumita directie, asa ca inainte sa te arunci, tipand, spre ei, ia cu tine o pusca de calibru mare. Capricornii au peste 90% sanse sa scape in caz de apocalipsa.
Varsator
Plina de adrenalina si inventiva, nu vei avea mari probleme sa te obisnuiesti cu ideea ca lumea s-a terminat. Spiritul liber si gandirea laterala fac din varsatori niste supravietuitori cu sanse reale. Daca apocalipsa vine cu zombie, varsatorul va gasi arma potrivita si o persoana care sa il invete sa traga bine. Daca lumea se sfarseste printr-un virus ucigas, varsatorul va fi cel care va propune un nou tip de masca protectoare, iar in caz de asteroid, va organiza listele cu persoanele care se urca in naveta spre Marte. S-ar putea sa lase persoana iubita in afara listei daca este nevoie de sacrificii, deci nu te baza pe varsator sa isi dea viata pentru a te salva. Sansele de supravietuire sunt de 90%, deoarece are sange rece si cine imparte, parte-si face.

Pesti
Pestii vor fi devastati de ideea ca lumea s-a sfarsit si multi vor renunta pur si simplu. Altii vor insista sa isi dea viata pentru vreo cauza nobila, cum ar fi escortarea orfanilor din fabrica nucleara, jertfa zilnica pentru zombie din jurul orasului sau oamenii care ies primii sa testeze aerul dupa explozia asteroidului. Pestii au o sensibilitate iesita din comun, ceea ce inseamna ca lumea lor s-a sfarsit oricum odata cu apocalipsa. Daca vor supravietui, pestii simt ca nu mai au un rost in viata, asa ca vor lasa pe altii sa decida. Sansele de supravietuire pentru pesti sunt minime, deoarece nu prea au lupta in sange, iar o lume post apocaliptica nu le poate oferi dragostea si confortul de care au nevoie. Sanse de scapare pentru pesti: 20% (aici se incadreaza cei care lupta sa supravietuiasca pentru copiii lor, sau familie).

 Sursa Unica