Cum iti poti da seama daca esti buna la pat?

Fiecare femeie se gandeste la acest lucru macar o data in viata: oare sunt buna la pat? Iata cum poti afla!

Trebuie sa recunoastem, de multe ori barbatii sunt cei care fac toata treaba in pat, nu femeile, iar asta nu e mereu vina noastra; exista mai putine pozitii in care femeia detine controlul. Cum putem, deci, sa stim daca suntem sau nu bune la pat? Sigur, ne putem intreba partenerul, dar poate fi jenant sa facem asta si, in plus, cum vei stii deca raspunsul lui este sincer?

CITESTE SI: 9 dusmani ai erectiei

In primul rand, trebuie sa ai incredere in tine, sa te simti sexy. Atitudinea este foarte importanta in pat, deci tine cont de asta! Nu te detasa de toata experienta pentru ca te gandesti la coapsele tale, implica-te in actiune si bucura-te de placere!

Apoi, este important sa fii deschisa la nou, atata timp cat te simti confortabil, bineinteles. Sexul nu este doar o nevoie primara, ci si o distractie pentru ambii parteneri, deci distrati-va, incercati chestii noi, experimentati.

De asemenea, incearca sa aduci chiar tu ceva nou in pat si sa preiei tu initiativa. O femeie care nu face nimic, doar accepta tot ce face barbatul poate deveni plictisitoare in pat. Impinge-l de pe tine si urca-te pe el sau propune-i sa incercati o pozitie pe care ai vazut-o aseara pe Internet. Sau ce-ai zice sa ii faci cadou niste catuse sau alte jucarii sexuale?

Totusi, chiar daca e o idee buna sa preiei tu initiativa, incearca sa tii cont si de dorintele sale. Sexul este o experienta la care participa doua persoane, deci comunica mai mult cu el pentru a afla si ce isi doreste el.

CITESTE SI: Ghidul fericii in cuplu: 10 sfaturi speciale pentru femei

Nu in ultimul rand, nu face din sex o placere programata. Obisnuiti sa faceti sex de 2-3 ori pe saptamana, dar doar seara, inainte de culcare? Ce-ai zice ca data viitoare sa il surprinzi cu o partida scurta de sex la dus, de exemplu? Spontaneitatea este sexy!

 Sursa:scosmopolitan