Cum l-a cucerit Angelina Jolie pe Brad Pitt. Fostul lor bodyguard dezvăluie trucul folosit de actriță

Angelina Jolie și Brad Pitt nu mai formează un cuplu, dar povestea lor de dragoste continuă să îi fascineze pe mulți, astfel că oamenii nu obosesc să tot caute povești despre ei.

Mark Behar, fostul bodyguard, a vorbit despre chimia care exista între cei doi actori, în timp ce se aflau pe platourile de filmare pentru „Mr. & Mrs. Smith”. La vremea aceea, în anul 2005, acesta era încă căsătorit cu actrița din ”Friends”, Jennifer Aniston. Cu toate acestea, nu a putut scăpa de magia Angelinei Jolie.

„Angelina şi Brad râdeau constant şi flirtau unul cu celălalt, se comportau ca doi copii de şcoală. I-am prins de mai multe ori împreună în cabină. Nu am fost deloc şocat atunci când s-au căsătorit „, a povestit Mark Behar. Alți martori au povestit că Angelina a adoptat o tactică specială pentru a-l seduce pe Brad Pitt. Aceasta a ”uitat” pur și simplu, să poarte o lenjerie la culoarea pielii în timp ce filmau scena de amor. Astfel că, s-a dezbrăcat complet și s-a strecurat în patul său. Brad Pitt s-a îndrăgostit iremediabil de ea.

Brad Pitt și Jennifer Aniston au ajuns la divorț la foarte scurt timp, iar Angelina i-a luat locul. Din păcate pentru fanii cuplului, nici mariajul lor nu a durat. Cei doi și-au spus ”adio” în 2016, după 12 ani de relație și șase copii. Jennifer Aniston s-a refăcut după divorț, a avut câteva relații, dar nu are copii.

În timpul despărțirii, Jolie a spus că se simte „mai mică, aproape nesemnificativă”. Și a adăugat: „Am simțit o tristețe profundă și autentică. M-a durut”. Cu toate acestea, fiica lui Jon Voight a explicat că această situație a făcut-o să se reconecteze:„ Toate aceste lucruri se stabilesc în tine și îți reamintesc cât de norocos ești în viață”, a declarat Angelina Jolie, referitor la despărțirea de Brad Pitt.

Sursa foto: billboard