Cum l-a făcut Stela Popescu să cadă cu scaunul pe Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu a făcut o analiză a aparițiilor Stelei Popescu și a ajuns la o concluzie surprinzătoare. Mai mult jurnalistul a dezvăluit momentul când artista l-a făcut să radă până a căzut de pe scaun.

„Poate că un criteriu pentru a defini un actor adevărat este capacitatea de a juca în roluri proaste. Acolo se vede cât de bun este actorul. Stela Popescu a avut “noroc” de zeci de filme proaste în care a jucat. Eu, în calitate de critic de cinema, îi cunosc în special cariera din cinematografie. Toate proaste! Toate! De la «Alo? Aţi greşit numărul!» până la «Sexy Harem Ada-Kaleh» şi «Despre o anume fericire», «Ultima noapte a singurătăţii», ceva…

Citește și: RODICA POPESCU BITĂNESCU A DEZVĂLUIT SECRETUL BINE ASCUNS AL STELEI POPESCU

Mă rog… Un singur film bun în toată filmografia ei: «Toată lumea din familia noastră» a lui Radu Jude din 2012, unde Stela Popescu nu joacă un rol comic. Nu! Joacă un rol să-i spunem serios şi îl joacă foarte bine. Foarte bine. Ea a fost utilizată în special ca actriţă cu geniu comic, dar putea să joace orice“, a spus Cristian Tudor Popescu la un post de televiziune.

CTP a râs până a căzut cu scaunul

Jurnalistul menționează și cum filmul “Nea Marin Miliardar”, pe care îl consideră un film mediocru, a fost salvat de o replică genială a actriței.

“Stela are o replică în filmul ăsta la care m-am cocoşat, am căzut cu scaunul, am intrat în convulsii. Ea joacă o vampă acolo şi îl seduce pe Amza Pellea, pe nea Mărin. Şi ce zice vampa, văzându-l pe nea Mărin în costumul lui de la Băileşti: trebuie să-i aplice un erotism sătesc, se gândeşte ea aşa. Şi în timp ce îi deschide cămaşa îi spune: “Miroşi a pământ!”, la care nea Mărin, săracu’, zice: “Îu!” Adică ea a vrut să dea specific local – miroşi a pământ, eşti un bărbat cu picioarele bine înfipte în pământ – şi ăsta, săracu’, se şi vedea mort!“, a povestit CTP.

Sursa foto: adevărul