Cum le descrie Ianis Hagi britanicilor situația din România în timpul stării de urgență

Internaționalul român Ianis Hagi le-a dezvăluit britanicilor cum se prezintă situația în timpul stării de urgență instituită în România din cauza pandemiei de coronavirus.

Contactat de jurnaliștii cotidianului englez Daily Mail, Ianis Hagi, jucătorul de la Glasgow Rangers, a declarat că își menține tonusul fizic cu ajutorul mișcărilor de stretching dar și al mersului pe bicicletă. “Am noroc pentru că lângă casa mea e o stradă lungă de 80 de metri și pot să alerg. Mă mențin în formă și datorită unei biciclete. În rest, am câteva greutăți și fac diverse exerciții obișnuite de stretching”, a spus Hagi junior pentru sursa menționată.

Referitor la situația de ansamblu din România acestor zile, internațional român a declarat că: “Sunt polițiști peste tot, te opresc, te întreabă unde mergi. Te verifică tot timpul. Dar eu sunt norocos pentru că am la trei case de mine un văr (n.r. – Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu), putem să facem diverse lucruri împreună”.

În prezent, Ianis Hagi este împrumutat de Genk la gruparea scoțiană Glasgow Rangers, pentru un transfer definitiv britanicii trebuid să achite belgienilor suma de 5 milioane de euro. Potrivit presei de profil din Regatul Unit, transferul definitiv al jucătorului român nu este unul bătut în cuie mai ale din cauza situației incerte provocată de pandemia de coronavirus.

Sursa foto: sport