Cum ne mai distram in Bucuresti – ART HOUSE – atelierele de arta, activitati pentru minte si suflet – FOTO

In cautarea unui loc nou de relaxare in capitala, am acceptat invitatia unei prietene si am participat la un curs de desen, organizat de ART HOUSE undeva in centrul Bucurestiului. A fost un pic de emotie la inceput, fiindca n-am mai desenat de cand eram eleva, dar  am prins rapid curaj in atmosfera destinsa, iar CRISTINA TOMESCU, artistul plastic care a sustinut cursul, a fost mereu de ajutor cu un sfat sau o demonstratie.

O mare surpriza a fost sa vad cat de bine mi-a prins fiecare seara in care m-am jucat cu culorile, incercand sa redau cat mai bine imaginea unei gradini tainice, plina de flori, si cat de bine au iesit in final lucrarile tuturor.

“Este de fapt un fel de terapie prin arta. Dincolo de faptul ca se dezvolta spiritul creativ, mintea reuseste, cu ajutorul desenului sau a picturii, sa se desprinda de stresul de fiecare zi si sa se incarce cu energie. Totul e sa ne aducem aminte ce inseamna joaca si sa ne depasim frica de greseala.”, a povestit Luiza Radulescu, organizatoarea cursului.

Si pentru ca orice lucru bun trebuie dus mai departe, m-am interesat despre cursurile urmatoare: cursul de pictura in cutit pornind de la lucrarile lui Vincent Van Gogh , cursul de desen in tus cu tema “Bucurestiul Vechi”, dar si atelierele distractive dedicate Craciunului, unde pot participa atat adulti cat si copii.

“Atelierele de sarbatori sunt evenimente importante, fiindca dau posibilitatea intregii familii sa participe, iar relizarea unor decoratiuni inedite este intotdeauna apreciata. In plus, noi venim in fiecare an cu teme si materiale noi, pentru a realiza ceva cu adevarat deosebit” a completat gazda.

Tot de la ea am aflat despre un alt proiect interesant, evenimentele de tip “DRINK CREATIVE”, unde se combina degustarea de vin si pictura, ceva nou si frumos in peisajul bucurestean, care merita cu siguranta incercat alaturi de prieteni.

Sursa foto: facebook