Cum o caracterizează Cengiz Şıklaroğlu pe Bianca Drăgușanu

Cei doi au acordat un interviu filmat în casa milionarului

Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu au acordat un interviu împreună pentru jurnaliștii de la Antena Stars. Cei doi au răspuns întrebărilor din casa milionarului turc și dau impresia că sunt aproape de a deveni un cuplu. Cel puțin așa a lăsat de înțeles Bianca. Mai mult atunci când reporterul i-a cerut lui Cengiz să-i arate impresionanta locuință acesta a spus că este casa Biancăi!

Cengiz Şıklaroğlu este omul de afaceri turc din cauza căruia Bianca Drăgușanu a încasat o bătaie soră cu moartea de la Alex Bodi. Tot în brațele turcului s-a refugiat blondina și după acel episod nedorit.

”Sunt un om normal. Sunt cerchez, nu sunt turc, dar am venit în Turcia. Sunt un om de afaceri. Dar noi avem reguli. În ceea ce priveşte viaţa mea, da, toată lumea spune că este viaţă de gangster. Dar nu este viaţa unui gangster! Este viaţa unui bărbat adevărat”, a spus Cengiz Şıklaroğlu, în cadrul interviului de la Antena Stars.

”Putem să vedem câteva lucruri din casa ta, așa cum ne-ai promis? Animalele, mașina din living…”, a întrebat reporterul. ”Bianca să vă arate. E casa Biancăi!”, a spus Cengiz. Bianca Drăgușanu a reacționat mirată: ”Eu să le arăt?” Iar reporterul trage concluziile, către milionar: ”Deci ea este sponsorul tău. Ea are mulți bani și este șefa gangserului!”, spune reporterul. Intervine, imediat, Bianca: ”Nu sunt șefă, și nici șefa gansterului, dar cine știe??”

În cadrul aceluiași interviu, Cengiz Şıklaroğlu a descris-o pe Bianca Drăgușanu ca pe o „româncă periculoasă”, spunând despre aceasta că este o femeie „diferită”.

Sursa foto: captura video