Cum obținem o recuperare rapidă a copilului după boală cu plantextrakt

Tanara generatie este capabila sa bata recorduri in viteza dezvoltarii mentale, cu mult inaintea semenilor lor. Dar, in acelasi timp, sanatatea multora are de suferit. Copii de astazi se imbolnavesc adesea si au un sistem imunitar slab. Datorita protectiei imune insuficiente, organismul copiilor ramane vulnerabil chiar si la cele mai simple infectii.

De aceea, parintii moderni sunt adesea interesati de creasterea imunitatii unui copil cu mijloace naturiste. Plantextrakt vine cu oferta precum imunogrip junior – un intaritor imunitar pentru copii care:

Totodata, preparatul imunogrip Plus Zinc si Vitamina C marca Plantextrakt are si un adaos de vitamina c si zinc, care grabeste recuperarea si ajuta la depasirea usoara a perioadei de convalescenta dupa bolile infecto-contagioase, fiind un vitaminizant si aport de minerale si oligo-elemente esentiale din fructe.

Oamenii de stiinta au demonstrat in mod repetat ca in aproximativ 60-65% din cazuri, nivelul imunitatii depinde de starea tractului gastrointestinal. Se dovedeste ca poate fi intarita cu ajutorul unei alimentatii adecvate, precum si prin luarea de preparate cu vitamine si minerale.

O microflora sanatoasa a stomacului va ajuta la imbunatatirea starii generale de bine, la accelerarea decuplarii si digestia alimentelor. De asemenea, va imbunatati starea sistemului imunitar, ajutand sa faca fata racelilor obisnuite si diferitelor virusi.

Dupa o spitalizare lunga, sau administrarea antibioticelor imunitatea copiilor este foarte slabita. Antibioticele joaca un rol important in acest sens. Pe de o parte, medicamentele ajuta la combaterea microorganismelor daunatoare si, de asemenea, previn dezvoltarea procesului inflamator. Pe de alta parte, ele inhiba si microflora intestinala benefica.

Pentru o recuperare rapida dupa o boala, medicii recomanda:

Astfel, corpul copilului trebuie sa produca independent anticorpi. Este necesar doar sa-l ajuti putin in asta, creand conditii favorabile.

Retine: starea sistemului imunitar este afectata de starea psiho-emotionala. Prin urmare, daca stii sa ridici imunitatea unui copil de 8 ani cu ajutorul vitaminelor, alimentatiei si rutinei zilnice, incearca in acelasi timp sa-l protejezi de stres, socuri nervoase si certuri in familie. Asigura-te ca exista mult pozitiv in viata copilului – acest lucru contribuie la dezvoltarea „hormonului fericirii” si are un efect pozitiv asupra imunitatii.