Cum pot afecta kilogramele in plus performanta in pat a barbatilor

Kilogramele in plus pot duce la diabet, iar aceasta boala inseamna pentru multi barbati probleme serioase legate de performanta in pat.

Stilul de viata nesanatos si alimentatie dezechilibrata duc rapid la cresterea in greutate. Barbatii care consuma multe alimente dulci si grase au probleme cu nivelul glicemiei, iar acest lucru poate duce la instalarea diabetului, scrie Yourtango. De multe ori, primul stadiu al bolii nu este diagnosticat, pentru ca nu exista simptome.

CITESTE SI: 30 de lucruri mai putin cunoscute despre sex

Daca boala se agraveaza insa, cei mai multi barbati vor ajunge sa sufere de disfunctie erectila. Glicemia foarte ridicata afecteaza nervii si vasele de sange, inclusiv pe cele din zona penisului. De asemenea, medicamentele recomandate pentru tratarea diabetului afecteaza si mai mult functia erectila, agravand problema.

Iata un motiv foarte bun pentru ca barbatii sa aiba grija sa-si mentina silueta si sa mearga anual la medic, pentru controlul glicemiei. Mai multa miscare si o dieta echilibrata sunt suficiente pentru a reduce riscul de diabet, aceasta fiind o boala foarte usor de prevenit. Barbatii care aveau glicemia mare si probleme de erectie au revenit la o viata sexuala normala de indata ce si-au schimbat stilul de viata.  

Sursa: adevarul