Cum poti sa ANULEZI un EMAIL trimis din greseala altcuiva

Cum poti sa ANULEZI un EMAIL trimis din greseala altcuiva, daca folosesti Gmail

Cei mai multi dintre internauti au patit cel putin o data sa trimita un email din greseala altcuiva. Daca folosesti Gmail, exista solutii sa anulezi emailul trimis persoanei nepotrivite, cu conditia sa te misti repede.

Yoda.ro exemplifica cu un caz concret: Banca Goldman Sachs. Oficialii bancii le-a cerut celor de la Google sa faca pierdut un email trimis din greseala de un angajat. Omul trebuia sa trimit mesajul unei persoane din interiorul companiei, care avea adresa @gs.com, doar ca a tastat @gmail.com, iar emailul s-a dus la un utilizator oarecare al Gmail.

Citeste si: GOOGLE prezinta Android TV, Android Auto si trei smartwatch-uri

Banca a facut o plangere la Tribunalul din New York prin care le cerea celor de la Google sa stearga mesajul “pentru a evita riscul de violare grava a intimitatii”. Compania a precizat ca acel email a fost trimis din greseala.

Pana la urma, cei de la Google au blocat emailul. Potrivit Mashable, emailul nu fusese citit de persoana respectiva in momentul in care a intervenit Google.

Cum poti anula un email trimis gresit daca nu te cheama Goldman Sachs

Citeste si: GOOGLE GLASS, DE VANZARE IN EUROPA. VEZI UNDE SI CAT COSTA!

Daca folosesti Gmail, ai cum sa dai “undo” daca trimiti un mail cui nu trebuie sau scrii ceva gresit. Insa pentru asta trebuie sa activezi o setare.

Intra la Settings (click pe rotita din coltul din dreapta sus al ecranului si apoi Settings din meniu), apoi click pe tabul Labs.

Daca te duci in jos pe pagina, vei vedea ca exista la un moment dat Undo Send. Urmareste sa fie bifata optiunea Enable.

De acum, ai 10 secunde sa dai “undo” dupa ce trimiti un email.