Cum poți scăpa de chelie cu miraculosul saw palmetto

Tratamentul caderii parului cauzat de alopecia androgenica se concentreaza in principal pe reducerea androgenilor liberi, in special a dihidrotestosteronului (DHT) in organism si in scalp. Pentru a reduce nivelul DHT, se utilizeaza substante numite blocante DHT (inhibitori), dintre care cele mai eficiente sunt extractul miraculos de Saw Palmetto si finasterida.

Chelia este o adevarata problema pentru unii barbati, dar si femei. Fiecare al treilea om de pe planeta sufera astazi de caderea parului. Din fericire, tehnologia moderna permite solutionarea acestei probleme de ordin estetic.

S-a demonstrat ca extractele si suplimentele Saw Palmetto ajuta la reducerea si oprirea caderii parului. Acestea mentin nivelul de testosteron in echilibru si previn astfel caderea parului.

La randul sau, finasteride este un antiandrogen sintetic. Aceasta substanta suprima efectele izoenzimei 5-alfa reductazei tip 2. Aceasta enzima transforma testosteronul in forma sa mai activa – dihidrotestosteron (DHT), care determina micsorarea foliculilor de par.

Cine sufera de caderea parului?

Dupa cum arata statisticile oficiale, majoritatea barbatilor de pe planeta se confrunta cu probleme legate de caderea parului. Acesta devine mai subtire si, intr-un sfarsit – cade. Adesea, reprezentantii sexului puternic cred ca aceste probleme sunt de natura pur personala si nu vor sa apeleze la specialisti.

La ce varsta incepe caderea parului?

De regula, varsta la care pot incepe problemele cu parul nu este deloc importanta. De asemenea, barbatii tineri se pot confrunta cu astfel de probleme. Adesea, motivele sunt ascunse in genetica sau in bolile cronice. Ingrijirea necorespunzatoare poate duce, de asemenea, la acest lucru.

Cum se maninfesta chelia?

Este clar ca chelia nu apare instantaneu. La inceput, parul incepe sa cada activ. Cand se intampla acest lucru, motivele pot fi diferite. De exemplu, dezechilibru hormonal, un fel de boala cronica si chiar stres sau soc – toate acestea pot declansa aparitia cheliei. Daca te confrunti cu caderea parului doar pentru unul dintre aceste motive, atunci parul poate si ar trebui salvat!

Doar mascarea cheliei nu este o idee buna. Pentru a vindeca boala sau a opri dezvoltarea acesteia, trebuie sa consulti un medic in timp util.

In ce consta tratamentul?

Tratamentul se bazeaza pe utilizarea diferitelor medicamente si a procedurilor cosmetice. Acestea permit stabilirea activitatii sistemului endocrin, precum si solutionarea altor dereglari.

Pentru a face parul la fel de luxuriant si frumos ca inainte, este suficient sa fie intariti foliculii. Exista multe abordari diferite pentru a face acest lucru, iar preparatele precum Saw Palmetto si finasteride pot ajuta in acest sens.