Cum raspund zodiile la ”te iubesc”

Multi oameni au trecut prin momente jenante atunci cand cineva la care nu tineau in mod deosebit le-a marturisit dragostea eterna. Vezi cum te influenteaza astrele si cum reactionezi la cele doua cuvinte magice, in functie de zodie.

Berbec

”Eu te iubesc mai mult”. Berbecul este atat de competitiv, incat vrea cu orice pret sa fie mereu in varful piramidei. Din pacate, obsesia pentru pozitia de lider il face sa uite sa mai arunce un ochi in jur si se trezeste adesea de unul singur. In iubire nu este loc de competitie.

CITESTE SI: Cat de mult vei trai, in functie de zodie

Taur

”Pe bune?” taurii sunt destul de nesiguri pe capacitatea lor de a fi atractivi si iubiti de o alta persoana. Nu se stie sigur daca e vorba de timiditatea lor pe care incearca cu orice pret s-o ascunda, sau de o copilarie nefericita. Oricum ar fi, daca se mira cand afla de iubirea cuiva, este pentru ca nu credeau ca este posibil.

Gemeni

” Si eu iubesc prajiturile” Una dintre cele mai egoiste zodii din Univers, nativii din gemeni nu prea stiu sa gestioneze un sentiment altruist ca dragostea. Daca declaratia vine intr-un context care nu il prinde foarte comozi, gemenii vor reactiona ciudat si crud.

Rac

”Pentru cat timp?” Racii nu se multumesc cu un foc de paie, racii vor implicare si devotament etern, iar o declaratie de dragoste in ochii lor este echivalentul unei cereri in casatorie. Poate de aceea sufera atat de tare cand sunt parasiti, deoarece pentru ei, iubirea vine doar la pachet cu vesnicia si fericirea.

Leu

”Te inteleg, mi se pare normal” Un alt semn egoist al zodiacului, leul se simte atat de iubibil incat nu intelege niciodata de ce astfel de declaratii nu vin mai des. La o adica, o asemenea personalitate, cu un asemenea fizic si cu o asemenea cariera nu are cum sa nu fie iubita mult si des, nu?

Fecioara

”Multumesc!”Fecioarele sunt foarte putin impresionate de declaratiile de dragoste. Firi pragmatice, fecioarele vor sa vada fapte, asteapta sa treaca ”destul timp” si nu se avanta dupa bataile inimii in relatii cu o persoana sau alta. Daca este luata prin surprindere, fecioara va afisa atitudinea ei critica si usor nemultumita, de parca trebuia sa o anunti inainte, nu asa.

Balanţa

”Trebuie sa merg urgent la baie, scuza-ma putin” Balantele sunt atat de emotive si iubirea pare un lucru atat de important si urias, incat explozia de senzatii simtite dupa o delcaratie de amor este coplesitoare. Daca nu vrei sa-ti lesine in brate, nu ii face declaratii surpriza, ci pregateste putin terenul pentru sfioasa balanta.

Scorpion

”Hmmmm…”Scorpionii isi doresc foarte mult sa auda declaratii siropoase, dar atunci cand momentul magic chiar are loc, incep sa se fastaceasca teribil. Desi au o imagine de oameni interesanti, misteriosi si mai reci, scorpionii vor, ca orice alt om normal, sa fie iubiti.

Sagetator

”Ba nu, eu te iubesc!” Sagetatorii sunt genul de oameni care fac planuri si strategii pentru momentele importante din viata. Daca se intampla ca cineva sa le strice planurile bine puse la punct, furand startul la declaratii, lumea lor se clatina. Pe de-o parte se bucura ca sunt iubiti, pe de alta parte ar fi vrut sa puna in aplicare minunatul plan.

Capricorn

”Stiu..”Capricornii sunt multe lucruri, dar romantici si sensibili nu sunt tocmai apelative care li se potrivesc. Daca faci o declaratie inflacarata unui capricorn, s-ar putea sa zambeasca stingher, sa raspunda nepotrivit, sau sa strice cumva momentul cu stangacie. Partea lor sensibila nu lipseste cu desavarsire, dar o folosesc atat de rar, incat se exprima bolovanos in limbajul dragostei.

Varsator

”Ce este dragostea, pana la urma?” Varsatorii sunt usurei ca o boare si atentia lor este mereu impartita intre mai mutle lucruri deodata. Daca o stie de ultima ora ii scoate complet din ritm, o declaratie de dragoste ii face pe unii nativi ai zodiei destul de ganditori. Pentru ca se leaga greu la cap, unii varsatori se pot fastaci in fata iubirii si a declaratiilor.

CITESTE SI: Barbatul vietii tale in functie de zodia ta! Pe cine sa pui ochii

Peşti

”Cum?”pestii, ca si racii, vor sa stie detalii, vor ca iubirea sa fie intensa, absoluta si pentru totdeauna. Nu poti sa-i declari iubire unui nativ din zodia pesti si sa nu-i explici cat de fericit o sa-l faci, sau cat de frumos o sa fie. Ei, in sensibilitatea lor, au nevoie sa vizualizeze sentimentele pentru a le da crezare.

 Sursa:unica