CUM REACTIONEAZA ZODIILE CAND SUNT TRISTE

Fiecare zodie in parte are reactii specifice in fata fericirii, furiei sau a altor sentimente. Va propunem in cele ce urmeaza sa aflam cum se comporta reprezentantii semnelor zodiacale in fata tristetii.

Berbec

Impulsiv, Berbecul este orbit de furie atunci cand se enerveaza, iar cand este trist cu greu se poate concentra la ceea ce are de facut, se razvratesc si isi pierd entuziasmul chiar si im fata placerilor pe care candva le adorau.

CITESTE SI: CE PACATE FACI, IN FUNCTIE DE ZODIE

Taur

Taurii se izoleaza atunci cand sunt tristi, pot deveni letargici sau dau iama in desertul ori mancarea preferate. Cred ca toata lumea este impotriva lor si devin, pe deasupra, si irascibili.

Gemeni

Gemenii stiu sa-si mascheze tristetea foarte bine. De fapt, aceasta devine prioritatea lor numarul 1 imediat cum ceva i-a suparat. Se gandesc la tot felul de scenarii atunci cand sunt tristi, se inchid in ei si tot timpul par ca sunt cu mintea in alta parte. Fug cat pot de problema care i-a intristat si incearca sa se disocieze de propriile sentimente.

Rac

Racii sunt sensibili, plangaciosi si au nevoie mare de atentie atunci cand sunt tristi. Si pot deveni asa din motive chiar minore. Insa acest lucru la ei se manifesta si fizic, prin dureri de stomac, dar si emotional, prin dorinta de izolare.

Leu

Reprezentantii acestui semn zodiacal nu se dau inapoi de la a face parada cu starea lor de spirit. Cand sunt tristi, spun tuturor si se comporta ca si cum ar fi in pragul unei crize de depresie. Au nevoie de atentie, de ajutor din partea celorlalti si nu se sfiesc sa le ceara.

Fecioara

Atunci cand se instristeaza, Fecioara devine neatenta, nu mai interactioneaza in cadrul unei conversatii, devine antagonica.

Balanta

Dorinta de socializare specifica Balantei este redusa la minimum atunci cand este trista. Devine instabila si capricioasa daca ceva o intristeaza, isi pierde speranta in legatura cu indeplinirea viselor sale, dar reuseste sa ramana intr-o stare de bunadispozitie.

Scorpion

Daca exista vreun motiv pentru care sa fie trist, Scorpionul devine ostil, se izoleaza, si chiar are iesiri violente. Sentimentele de melancolie se amesteca cu accese de paranoia, iar propriile ganduri ajung chiar sa-i sperie.

Sagetator

Sunt letargici si deseori se folosesc de alcool ca sa scape de problemele care ii fac sa ajunga intr-o profunda stare de tristete. Sunt mult mai seriosi si tensionati atunci cand sunt tristi, devin mai putin toleranti si ajunga sa fie nelinistiti cand se gandesc la viitor.

Capricorn

Primul semn care te va face sa-ti dai seama ca un Capricorn este trist este faptul ca il vei vedea nemotivat, lipsit de orice asteptari, foarte analitic. Devin foarte vigilenti si nu mai sunt impresionati de absolut nimic.

Varsator

Nu va fi o persoana prea placuta Varsatorul daca este trist. Nu vorbeste, se inchide in el si se detaseaza de orice, chiar daca la suprafata incearca sa lase impresia ca sunt fericiti.

CITESTE SI: CE SLABICIUNI AI, IN FUNCTIE DE ZODIE

Pesti

Au ganduri obsesive si in capul lor se intocmeste rapid o lista cu absolut toate lucrurile rele prin care au trecut. Devin nelinistiti, izolati si hipersensibili.

 Sursa:unica