Cum reactioneaza ZODIILE la provocarile SORTII

Fiecare persoana are propriul mod de a raspunde la provocarile impuse de soarta, dar si astrele au un cuvant de spus. Bineinteles, nu toti nativii reactioneaza in acelasi fel, dar exista asemanari. Iata ce reactii au zodiile cand sunt puse in fata unor probleme.

BERBEC
Berbecul se framanta cand are in fata un obstacol. Cere sfaturi, pareri, opinii, iar dupa ce obtine informatii, cauta o solutie viabila. Nu se sperie usor de probleme, dar ii consuma foarte mult timp, iar asta il enerveaza. Cand este in cautarea solutiei, nu se va opri pentru nimic in lume pana nu o gaseste pe cea perfecta.

CITESTE SI: Cele mai bune combinatii de zodii. Afla CU CINE SA TE CUPLEZI

TAUR
Nativii acestei zodii se consuma enorm cand dau de o problema, incat incep sa aiba probloeme de sanatate. Cand destinul le arunca un obstacol, acestia se afunda in mancare, incercand sa gaseasca mult dorita solutie. In plus, ii apuca durerea de cap, le creste tensiunea si au probleme cu somnul.

GEMENI
Gemenii sunt foarte afectati atunci cand dau de ceva dificil in viata. Incep sa-si reevalueze viata, deciziile care i-au adus pana in acel moment in care au de suferit, incercand sa gaseasca un vinovat. Deseori arunca vina pe altcineva, rareori asumandu-si actiunile si consecintele. Sufera foarte mult in tacere si sunt predispusi starilor depresive.

RAC
Cand se gasesc la o rascruce in viata lor, racii prefera sa faca fata situatiei singuri. Se retrag si nu spun ce au pe suflet nimanui. Nu vor sa impovareze pe nimeni, iar acest lucru este nedrept fata de cei dragi care vor sa le fie alaturi. De cele mai mult ori, cand analizeaza singuri situatia, trag concluzii eronate.

LEU
Leul exagereaza orice cumpana a vietii. Are tendinta de a exagera orice cearta minora si incepe sa isi puna intrebari existentiale dupa ce a avut loc una. Chiar daca este o persoana puternica, are nevoie de sustinere in astfel de momente si cauta o persoana in fata careia sa se destainuiasca.

FECIOARA
In general, Fecioarele sunt fiinte calme, linistite, dar atunci cand viata le da o incercare sau ii calca cineva pe coada, se dezlantuie furtuna. Nimeni nu le sta in cale atunci cand acestea cauta rezolvarea unei probleme din viata privata, iar cine se incumeta, va avea de suferit.

BALANTA
Nativii acestei zodii se afunda in negare deseori si se refugiaza in munca, incercand sa para ca nu sunt afectati de probleme. Aceasta metoda de autoaparare ii previne de la a lua deczii in graba, dar uneori ii impinge la a lua masurile prea tarziu, ceea ce nu este bine intotdeauna.

SCORPION
Problemele nu il vor gasi niciodata nepregatit pe nativul acestei zodii. Mereu gandeste problemele dinainte, fapt ce il ajuta foarte mult cand vine vorba de imprevizibil. Nu se consuma deloc pe astfel de lucruri, dar daca cineva ii face rau intentionat, va plati cu varf si indesat pentru indrazneala.

SAGETATOR
Acest nativ are tendinta sa isi verse nervii pe oricine din jurul lui, mai ales daca incearca sa ii ofere ajutor cand destinul ii da o incercare. Se axeaza prea mult pe probleme, desi acestea nu sunt semnificative, iar cand problemele sunt cu adevarat serioase, cei dragi vor trebui sa il sprijine neconditionat, chiar daca else va opune la inceput.

CAPRICORN
Este un pozitiv innascut, chiar daca se lasa afectat de problemele societatii si se consuma foarte mult. Daca obstacolele il ocolesc, el va cauta cauze pentru care sa lupte, incercand sa scoata la lumina binele din orice situatie. Este un adept convins al gandirii pozitive!

VARSATOR
Aceasta zodie este demna si reuseste sa treaca peste obstacole cu integritate morala. Este constienta ca nu totul este roz in viata, dar rareori face ceva ca sa rezolve dificultatile. De obicei, asteapta ca acestea sa se rezolve de la sine, ceea ce nu e intotdeauna un lucru bun. Putin spirit de lupta nu le-ar strica.

CITESTE SI: Ce o excita cel mai tare, in functie de zodie

PESTI
Au o intuitie demna de urmat care nu da gres niciodata. Acest lucru face din nativul in Pesti cel mai bun la a ocoli problemele vietii. Sunt calmi, echilibrati si astfel au timp sa gandeasca in profunzime problema si sa gaseasca cea mai buna solutie, fara a rani pe cineva in jurul lor.

 Sursa:teotrandafir