CUM RECUNOSTI UN ESCROC SENTIMENTAL

Relatiile sunt complicate, iar daca el nu este cea mai sincera persoana, lucrurile se incalcesc de-a dreptul. Afla cum iti dai seama ca ai de-a face cu un escroc sentimental.

Escrocul sentimental nu este atat de greu de recunoscut precum ai crede. De obicei, este acel gen de barbat pe care visezi de mica sa il intalnesti: arata bine, de cate ori vorbeste, te convinge ca ti-ar darui oricand Luna, este politicos si intotdeauna pare ca te asculta. Chiar daca atitudinea lui fata de tine nu se schimba in momentul in care ajungeti in pat, nu se indreapta nici in directia dorita de tine. Fii atenta la semnalele pe care ti le trimite, pentru ca escrocul sentimental face cateva greseli care il dau de gol.

CITESTE SI: 5 trucuri pentru a iti condimenta relatia

Vrea intotdeauna sa fiti singuri

Poate parea chiar romantic ca iubitul tau vrea sa stati intotdeauna doar voi doi, insa daca se intampla frecvent asta, inseamna ca nu este atat de sincer precum ai crede. Propune-i sa va intalniti intr-un loc public si vezi reactiile lui. Daca te refuza de fiecare data, s-ar putea sa fie un escroc sentimental.

Este obsedat de el

Un escroc sentimental este, de obicei, plin de el si preocupat intotdeauna de cum arata. Observa-l cu atentie si vei vedea ca niciodata nu este interest cu adevarat de ce ai tu de spus si nu ii pasa prea mult de problemele sale. El este centrul universului, tu esti doar o trecatoare!

Se uita dupa alte femei

Orice barbat se uita, uneori, dupa femeile frumoase, dar daca el o face frecvent, intr-un mod evident, s-ar putea sa fie pentru ca nu are ochi doar pentru tine. Probabil se gandeste pe cine va aborda dupa ce te va conduce pe tine acasa.

CITESTE SI: 4 semne ca este un barbat slab dotat

Are un profil de Facebook privat

Daca dupa cateva intalniri nu vrea sa fiti prieteni pe Facebook, inseamna ca ascunde ceva sau nu este interest de o relatie cu tine.

 

Sursa: unica