Cum s-a imbracat Anda Adam la botezul fetitei Andrei. Vezi FOTO

Sexy-mama! Anda Adam a atras privirile tuturor la botezul fetitei Andrei, unde a purtat o rochie ce i-a pus in valoare bustul impresionant.

Anda Adam a inceput numaratoarea inversa pana la momentul in care-si va strange la piept fetita. Pana atunci insa, artista se bucura de viata alaturi de prieteni si ia lectii de la mamicile deja antrenate.

CITESTE SI: Andra si Maruta, botez de 70.000 de euro pentru micuta Eva

Duminica seara, Anda Adam a participat la botezul Evei Maria, fiica Andrei, unde a fost o aparitie de senzatie. Pentru aceasta ocazie, Anda Adam a imbracat o rochie neagra, cu decolteul adanc si vaporoasa, astfel incat abia de i s-a ghicit burtica prin ea.

“Cu surioara mea Andra, la botezul micutei lor! Sa va traiasca ingerasul Eva Maria!”, le-a transmis Anda Adam prietenilor ei pe o retea de socializare, unde a postat si o fotografie in care apare cu fericita mamica.

Artista s-a cunoscut cu actualul ei sot la malul marii anul trecut, in luna august, iar flacara iubirii s-a aprins pe loc. Cei doi au pastrat legatura si pe parcurs si-au dat seama ca au foarte multe lucruri in comun. Ceea ce a urmat a socat pe toata lumea, pentru ca nimeni nu se astepta ca Sorin Andrei sa o ceara pe Anda dupa doar o luna de relatie, cei doi casatorindu-se la inceputul lunii iunie, intr-un cadru de vis, pe malul lacului Snagov.

 

Sursa: facebook