CUM S-A RAZBUNAT ANDREEA TONCIU pe “PRIETENA” SANZIANA BURUIANA

Petrecere mare joi seara la un restaurant de lux din Capitala. Andreea Tonciu i-a taiat turta fiicei sale, Rebecca. Asa ca bruneta a avut invitati alesi pe spranceana la importantul eveniment din familia sa. Insa, chiar si asa, pe lista nu s-a aflat Sanziana Buruiana, bomba sexy care i-a fost ani de zile prietena, anunta jurnalistii de la Click!.

Au fost prietene, se afisau pe la evenimente mondene impreuna si apropiatii credeau ca prietenia lor o sa dureze o viata. Insa, se pare ca nu a fost asa pentru ca Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana nu isi mai vorbesc de ceva timp, mai ales dupa ce Sanzi le-a spus tuturor ca s-a simtit extrem de rau dupa nunta Andreei Tonciu, din cauza ca atat ea cat si fiica sa au vomitat. Se pare ca, dupa discutiile care au aparut, Andreea s-a gandit ca cel mai bine este sa nu o mai invite pe aceasta si la petrecerea de joi seara.

Contactata de Click!, Sanzi ne-a marturit ca a rupt orice legatura cu Andreea si ca nici nu a stiut de precerea organizata de fosta sa prietena de breasla. “Ce petrecere a fost? Nu am fost sunata. De ce sa ma invite? Nu mai am nici o legatura cu ea de mult timp. Am fost prietene, este la timpul trecut. Drumurile noastre s-au despartit, fiecare cu familia lui si cu drumul ei in viata”, ne-a spus aceasta.

Totodata, fosta asistenta TV ne-a mai marturisit ca si-ar dori sa se stabileasca in strainatate, deoarece crede ca acolo o sa aiba un viitor mult mai bun: “De cand merg mai mult prin Budapesta conceptiile despre viata au inceput sa mi se schimbe, acolo lumea are o viata extrem de linistita, sunt foarte familisti, nu se intereseaza de aparente, cu ce esti imbracat, nu are nimeni treaba cu tine. Sunt foarte diferiti fata de oamenii de la noi, nu exista invidie, pile, rautate, iar daca pot sa te ajute iti dau locul sa stai cu copilul”.

Sursa text si foto: click!