Cum să alegi mărimea potrivită la un sacou bărbați

Eleganta si versatilitatea sacourilor au fost apreciate de multi barbati. Astazi nu este necesar sa le porti doar pentru ocazii solemne sau conform codului vestimentar de birou. Respectiv, aceste sacouri barbati a devenit un element de accent independent si uniform al garderobei barbatilor.

Un sacou barbati potrivit iti va evidentia silueta si va adauga o nota moderna tinutei tale. Acest element interesant poate fi combinat cu usurinta cu blugi si pantaloni, cu malete si camasi. Ramane sa gasesti sacoul perfect printre numeroasele modele si marimi, ceea ce nu este deloc usor.

Cum sa alegi forma si marimea potrivita a sacoului

Atunci cand cauti sacouri Trends Adina Buzatu pentru ocazii speciale trebuie alese doar personal pentru a te asigura ca tinuta se potriveste perfect tinutei si constitutei tale.

Astfel, cu cat circumferinta pieptului este mai mare, cu atat inaltimea trebuie sa fie mai mare, ca regula generala, si, in consecinta, cu atat circumferinta taliei este mai mare. Dar, in practica, totul este mai complicat.

Daca esti in cautarea marimii costumelor pentru barbati, tabelul nu te va ajuta, deoarece nu exista o grila generala. De ce? Pentru ca in realitate, toti avem forme complet diferite. O jacheta cu marimea 48 poate fi perfecta pentru tine, dar pantalonii de aceeasi marime pot fi prea mari sau prea mici.

Deoarece dimensiunile sacourilor variaza de la producator la companie, poate fi dificil sa gasesti optiunea potrivita uneori.

Dimensiunile sacourilor sunt determinate in principal de volumul pieptului in partea cea mai larga. Daca partea ta cea mai larga este la nivelul abdomenului, atunci concentreaza-te pe acest parametru.

Alegerea marimii unui costum barbatesc

Masuratorile trebuie luate in timp ce porti un tricou sau camasa. Nu strange banda de masurare. Dupa masurare te poti orienta de tabelul marimilor. Totusi, nici un sacou nu va putea sta pe tine ca turnat pana nu-l incerci pe tine. Masurarile sunt orientative si iti poti forma o parere despre ce marime porti, nicidecum nu iti favorizeaza cumpararea hanelor fara a masura, indeosebi sacoul.

Aspectul iti permite sa faci o impresie clara asupra unei persoane. Prin urmare, un sacou frumos care ti se potriveste va demonstra altora nu numai simtul gustului, dar si al statutului social.