Cum să alegi o brățară de argint

Bijuteriile completeaza stilul unei femei si imaginea ei. Astfel de accesorii ofera proprietarului feminitate si gratie. Alaturi de inele si cercei, bratarile sunt destul de populare in randul acestor bijuterii din argint pentru femei, din multitudinea carora fiecare reprezentanta a sexului frumos va putea alege un accesoriu pe masura.

Bratarile sunt bijuterii de argint pentru bugetul fiecaruia. Costa mai putin decat aurul sau platina, dar nu sunt inferioare acestor metale ca frumusete, eleganta si versatilitate. Accesoriile din argint sunt grozave pentru a fi purtate zi de zi dar si pentru tinutele de sarbatoare. Astfel, pentru a se simti increzatoare si atragatoare, o femeie trebuie sa stie sa aleaga o bratara de argint.

Caracteristicile bratarilor din argint

In primul rand, produsul ar trebui sa fie atractiv si in armonie cu hainele. Asigura-te ca tii cont de alte accesorii care pot fi purtate cu bratara. Trebuie amintit ca cerceii se asorteaza perfect cu o bratata si se armonizeaza la fel de bine cu un colier.

Asigura-te ca acorzi atentie calitatii bratarii. Argintul este un metal greu, asa ca atunci cand alegi un articol masiv, acorda atentie greutatii acestuia. In bijuteriile fine, avantajul il preprezinta greutatea acestora, moment in care poti asorta cateva bratati usoare pe aceeasi mana.

Daca alegi o bratara decorata cu pietre, atunci urmareste puterea fixarii lor. In caz contrar, pietrele vor cadea, iar decorul isi va pierde frumusetea si atractivitatea. In consecinta, nu va fi posibil sa il mai porti.

Varietatea de modele de bratari

Fiecare model de bratara difera unul de celalalt prin trasaturile si caracteristicile sale.

Acest model este potrivit pentru orice stil de imbracaminte si este considerat universal. Poate fi purtat zilnic si de sarbatori;

Bratara este realizata in forma inchisa si nu are inchizator. Decorul are un diametru adecvat, iar mana intra in decor simplu si fara efort. Aceasta bratara poate fi purtata atat de fetele cu incheieturile subtiri, cat si de femeile cu o silueta mai plina;

De obicei astfel de modele au pe mijloc un model de frunza, inima sau semnul infinitului, fiind perfecte pentru orice tinuta. Acel snur se strange si se largeste datorita unui mecanism simplu si rezistent, si se regleaza dupa marimea incheieturii.

Aici pot fi prezente cubice, stele si alte decoratii fine. Aceste bijuterii argint vor infrumuseta mana unei fete tinere dar si a unei femei mature.

La o bratara tennis specificul consta intr-un sir de pietre pretioase care merg de jur inprejur. Bratarile tennis sunt foarte iubite si apreciate de femeile din intreaga lume, indeosebi pentru eleganta si versatilitatea lor.

Marimea unei bratari

Marimea bratarii trebuie selectata in asa fel incat sa nu ciupeasca incheietura mainii, dar si sa nu alunece de pe mana. Bijuteriile subtiri ar trebui sa fie usor libere. Lungimea lor trebuie sa depaseasca un centimetru si jumatate din circumferinta incheieturii mainii. Accesoriile masive se potrivesc mai strans pe mana, iar lungimea lor ar trebui sa fie cu putin mai mare decat circumferinta incheieturii mainii.

Latimea bratarii

Atunci cand alegi bijuterii, trebuie sa acorzi atentie grosimii incheieturii mainii. O bratara nu ar trebui nicidecum sa traga mana in jos, sau sa incomodeze prin greutate sau latime.

Latimea trebuie aleasa in asa fel incat mana sa se simta libera. Pentru un plus de rafinament, pot fi asortate cateva bratari la aceeasi mana, preferabil asemanatoare sau identice.

Astazi, magazinele de bijuterii online ofera o gama larga de bratari pentru toate gusturile si formele incheieturii mainii.