Cum să alegi un colțar pentru livingul tău: idei practice

Un living contemporan pentru familie nu poate fi integru fara prezenta unui coltar extensibil functional si prezentabil.

Aceste piese indispensabile din mobilierul casei tale pot insufleti o zona de relaxare, pot oferi confortul maxim atunci cand ai nevoie de spatiu pentru liniste sau pur si simplu doresti sa te relaxezi dupa o zi de munca.

In cele ce urmeaza vom dezvalui secretul alegerii celor mai bune coltare extensibile pentru confortul tau zilnic.

Cum sa alegi un coltar living

Daca livingul tau are o fereastra cu deschidere spre o priveliste inspirationala, este cazul sa iti alegi un coltar care ar putea oferi acces spre aceasta.

Un coltar construit pe modelul literei L ofera mai mult spatiu de relaxare pentru toata lumea. Este o solutie ideala si pentru un spatiu mai mic, fara a aglomera locul.

Un coltar iti permite sa te joci cu designul, iar niste perne frumoase de culori vesele si o captuseala in aceesi nuanta si cu aceeasi tesatura iti permite sa oferi spatiului si un aspect estetic, nu doar comoditate.

Daca ai o iluminare mai moale si nuante pastelate a peretilor din camera in care intentionezi sa amplasezi coltarul, este recomandabil sa optezi pentru tonuri mai intunecate si mai bogate pentru a completa atmosfera. Intr-un spatiu luminat de soare, poti opta pentru nuante mai deschise si nude pentru a-i oferi un aspect sofisticat.

Un coltar rabatabil cu functie de dormit reprezinta combinatia dintre o canapea si un sezlong in forma literei L care asigura mai mult spatiu pentru sedere dar si pentru dormit, iar datorita invelitorii estetice se preteaza perfect ca mobila de sine statatoare in camera.

Il poti folosi atat pentru somn (in pozitie rabatata) cat si pentru a-ti intinde picioarele dupa o plimbare lunga.

Coltarul rabatabil poate fi pozitionat fie in coltul unei camere, fie poate fi asezat intr-un anumit mod care ar imparte camera in doua zone, de exemplu zona de joaca si zona de odihna.

Atunci cand alegi un coltar pentru living, ai grija sa aiba toate piesele necesare, de exemplu: recipiente pentru lenjerie, perne, huse, picioarele (are coltarul picioare sau nu) si dulapioarele suplimentare prezente.

Avantajele alegerii unui coltar extensibil pentru living sunt multiple:

Disponibil intr-o mare varietate de culori, un coltar poate fi ales pentru a se potrivi preferintelor tale de design si stilului actual al casei, in timp ce structura lui robusta si amortizarea primitoare asigura confortul si functionalitatea.

Cu suficient spatiu pentru sase pana la opt persoane sa stea confortabil, forma coltarului asigura ca toata lumea se poate vedea si conversa cu usurinta, fara a fi nevoie de a se foi continuu.

Un coltar rabatabil iti poate oferi niste beneficii uimitoare si un confort exceptional. Indiferent daca doresti sa adaugi structura si stil unui spatiu mic sau sa profiti de o canapea pentru a delimita spatiul, un coltar ar putea fi solutia pentru tine.

Daca decizi sa alegi un coltar de la mobilier-mirjan24.ro, vei dispune de reduceri substantiale, o livrare rapida si nu in ultimul rand, un mobilier modern, calitativ si durabil pentru orice gust si buget.