Cum să alegi un rucsac bărbați în dependență de stilul tău de viață

Cele mai bune rucsacuri barbati se caracterizeaza prin confortabilitate, buzunare ergonomice si protectia bunurilor pe care le transporti in el.

Tototdata, cele mai bune rucsacuri barbati trebuie sa se potriveasca stilului tau de viata, indiferent daca asta inseamna o geanta cu tehnologie avansata, una care te ajuta sa navighezi prin orasul aglomerat sau un rucsac subtire care iti permite sa mergi la antrenament fara a duce „toata casa in spinare”.

Pentru unii, cel mai bun rucsac barbati este unul care are nenumarate compartimente – inclusiv un manson pentru laptop – in timp ce pentru altii, cel mai bun rucsac este suficient de elegant pentru birou, dar suficient de robust pentru a incorpora toate cele necesare.

Asadar, in cele ce urmeaza vom evidentia cum trebuie sa fie un rucsac pentru munca si unul pentru calatorii si care sunt cele mai bune rucsacuri zilnice care fac putin din toate.

  1. Rucsac pentru munca

Cel mai bun rucsac de birou este unul extensibil si cu multe compartimente.

Nu judeca marimea sa aparent mica caci in el poti stoca atat un laptop cat si alte chestii necesare cum sunt actele, pachetelul cu gustare si alte chestii personale.

Acest rucsac de birou ar trebui sa aiba o compartimentare reusita, buzunare exterioare si neaparat un material rezistent la apa (sa pastrezi mereu actele in siguranta, chiar daca ploua).

Acesta trebuie sa aiba o curea confortabila cu posibilitatea de a fi montata pe ambele parti, si un material respirabil in locurile de contact cu corpul pentru o ventilatie mai buna. La capitolul functionalitate – sa aiba port USB cu cablu si un buzunar anti furt.

  1. Rucsac pentru excursii si utilizare zilnica

Cel mai bun rucsac de calatorie ar putea satisface o nevoie pe care o ai deja, cum ar fi sa poti pune in el tot ce ai nevoie si sa incapa. Simplu, nu? Impartind timpul intre calatorii de afaceri frecvente si excursii de weekend improvizate, iti dat seama ca este timpul pentru o actualizare a vechilor bagaje.

Atunci cand ai nevoie sa transporti o gramada de lucruri, si totodata sa nu te simti incarcat, este bine sa alegi un rucsac multifunctional. Acest rucsac ar trebui sa fie compartimentat ergonomic, sa aiba cel putin un buzunar lateral cu fermoar, un spate ergonomic cu insertii respirabile si neaparat un buzunar secret antifurt pe spate pentru un portofel, telefon si documente personale. Curelele de umar ar trebuie sa fie largi, ergonomice, cu buzunar pentru cardul de credit sau de calatorie si suport pentru ochelari. Un moment important il vor reprezenta cusaturile fiabile si fermoarele de calitate, iar portul USB extern cu cablu inclus – un element bonus.

Indiferent daca un rucsac este o necesitate pentru stilul tau actual de viata sau un indemn catre viata pe care ti-ai dorit intotdeauna sa o traiesti, nu exista un moment mai bun ca acum pentru a investi intr-un rucsac solid care sa-ti fie un partener de incredere oriunde mergi.