Cum să exciți o femeie la maximum. Cel mai important lucru este să…

Marea majoritate a barbatilor isi pun deseori intrebarea “Ce le excita pe femei”? In comparatie cu ei, reprezentantele au nevoie de mai multa relaxare ca sa se poata excita. Iata cateva sugestii pentru a excita o femeie, fara a sta prea mult pe ganduri.

1. Maseaza-i ceafa delicat
Ceafa este o zona extrem de erogena, iar daca vrei sa-ti exciti partenera, trebuie doar sa o saruti. Eficienta in zona cefei este si limba, iar partenera va fi cuprinsa de fiori.

CITESTE SI:  E dovedit STIINTIFIC! Uite cat SEX trebuie sa faci in fiecare LUNA pentru a fi FERICIT!

2. Atinge-i lobul urechii
Este foarte sensibil la femeie, delicat, iar daca va fi stimulat, o vei excita fara prea mari eforturi. Poti sa o saruti la nivelul intregii urechi, numai ca trebuie sa fi atent cum respiri, sau cum iti folosesti limba.

3. Insista pe interiorul coapselor
Saruturile si atingerile in aceasta parte a corpului sunt foarte excitante si ai posibilitatea sa te apropii foarte tare de zona vaginala. Poti sa folosesti degetele si buzele cat mai sensual si sigur ii vei declansa iubitei tale senzatii de neuitat.

4. Plimba-ti degetul de-a lungul palmei ei
Mainile sunt folosite pentru a produce placere, dar putine persoane stiu ca sunt si erogene. Incercati sa va plimbati degetul de-a lungul palmei ei sau sa le sarutati si veti fi placut surprinsi de reactia ei.

5. Fa-i sex oral
Este stiut faptul ca femeile adora sexul oral, cu atat mai mult ca au posibilitatea sa ajunga mai repede la orgasm. Poti sa o stimulezi cu limba, buzele sau cu degetele in zona intima, iar orgasmul va fi garantat.

6. Saruta-i degetele de la picioare
Degetele de la picioare fascineaza, mai ales daca sunt ingrijite si au un aspect frumos.Trebuie masate, mangaiate, sarutate sau supte. Maseaza fiecare deget de la picior pe indelete, apoi poti sa le sugi. Senzatiile for fi foarte placute si excitante.

7. Insista pe clavicula
O clavicula care iese in evidenta este foarte sexy la o femeie. Aceasta zona trebuie mangaiata si sarutata mai ales atunci cand ai posibilitatea sa dezbraci o femeie.

CITESTE SI: De ce se SPERIE cel mai tare o FEMEIE in PAT

8. Plimba-ti mainile prin parul ei
Parul nu are o functie strict estetica. Daca vei trece degetele prin parul ei, coborand din zona tamplelor spre ceafa, ii vei da adevarati fiori inspre coloana vertebrala, care o vor pregati pentru o partida de sex.

 Sursa: bewoman.ro