Cum sa imparti un ceas cu cuc sau de ce ii apara Victor Ponta pe baronii locali

Am stat si m-am gandit de ce oare este atat de interesat premierul Victor Ponta sa ii apere pe baronii din PSD.  Ar trebui sa fie simplu tinand cont de faptul ca ne aflam in an electoral apoi m-a lovit un gand la fel cum izbeste mingea Simona Halep intr-una dintre zilele ei bune!

Pai de ce naiba sa-i protejeze pe magistratii corupti sau pe medicii care iau bani pe tate false? Hai sa luam cazul judecatorilor de la Oradea care au primit mita niste pastravi si un ceas cu cuc. Va dati seama? La un gratar de pastrav amarat cum s-ar mai certa care ia ceasul si care sa ia cucul! Sau cum imparti niste firfirici si cateva pungi pline cu silicon? Nu prea merge! Fata de Portul Constanta, cu toate tentatiile presarate ca boabele de mazare pe drumul de la Guvern la Primarie, mita oamenilor care impart legea la Oradea pare o gluma inexistent de proasta nu-i asa?

Citeste si: Sarbatoarea de 1 mai poluata cu barcagii, parasute si cu multa mazare

Si cum Rosia Montana, Portul Constanta, Adi Duicu, Radu Mazare si altele si altii nu ar fi suficiente, premierul s-a apucat de sportivi. Dar nu orice fel, numai medaliati pentru ca altfel nu da bine pe sticla. Apoi a facut o nefacuta cu UDMR, ce vrei, doar suntem mandri ca suntem romani! Sau ca suntem la putere!

Incet dar sigur s-a apucat sa stranga sub manutele sale si tot ce inseamna servicii, dar va rog sa nu va ganditi la catering sau alt gen de servicii.

Citeste si: Dilema lui Victor Ponta: Ghita Ciobanu’ sau Ghita Mafiotu’? 

Tocmai cand intrasem la idei de la faza cu parasutele si cu faptul ca ar putea sa fie pe deasupra si misogin m-a luminat nenea Gusa via o afacerista cu legume din Ardeal. Poate chiar o place pe Nuti Udrea ca parca prea nu trece o zi de la Dumnezeu sa nu zica ceva de rau despre blonda in blugi. Pai cand iubesti fara raspuns ajungi sa urasti nu credeti?  

Sursa foto: investigatorul.ro