Cum să intri într-o mașină blocată cu ajutorul telefonului mobil. Video

Mulți dintre noi au avut ghinionul sa-și uite cheile în mașină. Băieții de la ehow.com ne demonstrează cum să intri într-o mașină blocată cu ajutorul telefonului mobil. 

Ți s-a întâmplat vreodată să închizi cheile în mașină? Sigur ai încercat să spargi geamul, să deschizi cu un ac sau o agrafă! Însă nu te-ai gândit că există metode mult mai simple. Potrivit site-ului ehow.com, poți să intri în mașină dacă ai la tine un telefon mobil!

Tu, cel care ori ți-ai uitat cheile în mașină ori nu le ai la tine îţi suni un prieten care are cheile maşinii tale, sau a 2-a cheie a maşinii şi îl rogi să apese pe butonul de deschidere în timp ce tu eşti lângă uşa maşinii. Ușile se vor deschide că prin minune.

Se poate deschide o mașină cu telefonul mobil sau nu?

Exista multe persoane care spun că ai cum să intri într-o mașină blocată cu ajutorul mobilului. Există și oameni care spun că sistemul de blocare foloseşte undele radio şi nu sunete!

Deci nu are cum să fie deblocată mașină cu telefonul mobil, frecvențele de lucru fiind diferite. Practic, este posibil ca unele sisteme de telecomandă să funcţioneze într-un interval de frecvenţe care să se suprapună parţial pe frecvenţa de lucru a telefonului mobil.

Sursa video: youtube.com