Cum sa iti decorezi casa in functie de zodie

Astrologia are pretentia ca ne poate descoperi o mica parte din viitor, in primul rand prin definirea caracterului nostru – teorie care poate fi testata sistematic. Practic, prin deductie, noi putem descoperi predispozitiile natale si de a intelege modul de a ne comporta, in functie de profilul astrologic.

Berbec

Casa ta este exact asa cum esti tu, fara caracteristici complicate. Desi nu esti pretentios, ai cateva detalii de care nu te poti lipsi: un spatiu mare si frumos, fara prea multe usi inchise ca energia sa circule peste tot. Mai mult, iti ofera un sentiment de bine ferestrele mari si culorile aprinse. Iti plac apartamentele din orase care iti permit un stil de viata modern si liber.

CITESTE SI: Zodiile si inteligenta

Taur

In mod absolute, casa ta ideala poate intruchipa o cabana linistita, cu zidurile acoperite de iedera si cu o gradina cu flori in jur. Daca, din pacate, trebuie sa locuiesti in oras, ti s-ar potrivi locurile linistite, mai retrase, cu spatii verzi. Esti pasionat de confort si de spiritual traditional, de aceea vei alege covoare vechi, tesaturi moi, mult lemn…

Gemeni

Decoratiile interioare ale nativului din Gemeni poarta doua nume: boem si urban. Pentru ca este intelectualul vorbaret, prefera sa locuiasca in locuri unde totul este la indemana, de la paine la ziare. Casa trebuie sa aiba accesorii de inalta tehnologie, cum ar fie crane, tablete, sisteme hi-fi. In rest, nativul din Gemeni este oarecum flexibil, celelalte decoratii pot arata oricum, daca sunt confortabile si daca nu trebuie sa indeplineasca reguli stricte. Cert e ca casa lui va fi plina de panouri sau biletele cu tot felul de mesaje.

Rac

Oh, acasa! Caminul unui Rac este parte importanta din bunastarea lui si din tonusul lui bun. Casa tluitrebuie sa-i aminteasca de familie si de prieteni si mai mult, trebuie sa fie ca un fel de cocon unde sa se poata simti protejat. De aceea, decoratiile interioare vor avea misiunea sa recreeze o atmosfera de liniste si pace. Racul are nevoie de un loc linistit, departe de galagie, care sa duca la visare. Culorile sunt calde ti luminoase: roz pal, albastru deschis, alb pur. Nativul din Rac isi va decora casa in stilul vintage, al anilor 50, de exemplu…

Leu

Desi nu trebuie sa fie neaparat un palat, casa unui Leu va fi grandioasa si impunatoare. In cartiere frumoase, poate chiar de lux, central sau rezidential, casa Leului se va distinge sigur printre celelalte. Culori stralucitoare, capodopere, mobilier de marca, tablouri celebre, materiale de calitate… acestea sunt alte trasaturi ale casei nativului guvernat de semnul Leu.

Fecioara

Desi a devenit deja un cliseu sintagma curat si ordonat in corelatie cu nativul zodiei Fecioara, acesta e purul adevar. Implicit, locuinta lui va fi curata ca lacrima. Apoi, va fi situata intr-un loc practice, nu departe de oras, dar oarecum ferit de agitatie. Atat de departe de oras cat sa nu il streseze zgomotul si cat trebuie de aproape incat sa ajunga repede la muzee, teatre, biblioteci, cinema. De fapt, casa unei Fecioare va emana sanatate si echilibru, intr-un stil rafinat.

CITESTE SI: Zodiile de care trebuie sa fugi cand vine vorba de amor

Balanta

Armonia este cuvantul cheie atunci cand iti decorezi casa. Fiind foarte sociabil, vei avea contant musafiri, de aceea ai nevoie de un loc accesibil si elegant. O mare atentie vei acorda camerei de zi, pe care o veti decora in functie de ultimele trend-uri ale desigmnerilor celebri. Tonuri clasice si atemporale, fotolii mari, fotografii cu membrii familiei si cu prietenii, lampi sofiosticate, opera de arta, poate chiar si un pian sunt cateva dintre accesoriile nelipsite.

Scorpion

Casa nativului din Scorpion este misterioasa si fascinanta. Un loc umbrit, departe de ochii lumii, poate chiar in mijlocul pustietatii va fi ideal pentru a juca rolul caminului tau. Nu accepti nicio interdictie in ceea ce priveste materialele sau culorile – acestea vor fi puternice si iesite din comun.

Sagetator

Casa unui nativ din Sagetator trebuie sa fie spatioasa si  cu tot ce are nevoie ca sa se simta confortabil. Bucataria si camera de zi trebuie sa inspire starea de bon viveur. Iubeste tonurile calde, precum violet sau auriu si detalii de lux, cum ar fi mobila a unor mari designeri.

Capricorn

Desi nu o arata foarte des, Capricornul este mandru de casa sa pentru ca ea este reflectarea succesului sau social, fara a fi prea ostentativ. Un Capricorn va alege culori sobre, cum ar fi gri sau bej, intr-un stil contemporan-industrial. Cu alte cuvinte, casa lui va emana un fel de sobrietate de lux. O anumita austeritate, jocuri geometrice, jocuri de culori…

Varsator

Casa unui Varsator va fi apanajul unei fantezii salbatice care il caracterizeaza. Nu va tine cont de nicio regula, de niciun principiu, ci doar de ceea ce isi doreste, ceea ce simte pe moment. Locuinta unui Varsator va avea note umoristice si de avangarda. Desi totul este indraznet si amestecat, prefera culori nu foarte indraznete, lumini, un fel de viitor post-modern.

Pesti

Esti un boem in adevaratul sens al cuvantului. Pe de alta parte, ai nevoie de o prezenta umana constanta, deci ti s-ar potrivi un loc popular, animat, unde sa te imprietenesti cu vecinii. Nu tolerezi reguli rigide in casa ta, de fapt te simti foarte bine cand esti inconjurat de un talmes-balmes placut, ce transmite multe emotii si care creeaza o estetica aparte. Canapele mari, perdele de brocart, covoare orientale, culori ce-ti amintesc de mare, poate chiar si un acvariu – toate pot orna cu stil casa ta.

Sursa: one