Cum să îți vinzi inteligent telefonul mobil

Procurarea unui telefon second-hand poate fi o afacere destul de profitabila, mai ales ca poti apela cu usurinta la agentii de incredere care vand telefoane second-hand verificate de experti.

Pe langa faptul ca aceste telefoane sunt intr-o stare foarte buna, agentia mai ofera o garantie flip de 12 luni si in caz ca te razgandesti, retur gratuit 14 zile.

De ce sunt atat de multe telefoane second-hand

Este evident ca oamenii isi schimba telefoanele des si acesta este motivul pentru care exista atat de multe telefoane mobile second-hand disponibile pe piata.

Cel putin la fiecare 6 luni sunt lansate telefoane cu functii noi, care atrag clienti, astfel incat acestia decid sa vanda telefonul mobil actual si sa cumpere unul nou.

Vezi acum ofertele de vara ale agentiei Flip.ro  – telefoane la super-preturi si reduceri de pana la 250 lei la celelalte produse.

Din gama larga de oferte, iti poti alege un model fresh, verificat tehnic si cu pana la 50% reducere.

De ce merita sa iti iei un telefon second-hand

Procurarea unui telefon mobil second-hand este ceva des intalnit in zilele noastre, mai ales ca starea acestora este impecabila atat vizual cat si tehnic.

Aceasta iti economiseste foarte multi bani, deoarece sunt foarte ieftine in comparatie cu noile telefoane de pe piata.

Cum sa iti vinzi inteligent telefonul

Tototdata, daca esti proprietarul unui telefon si vrei sa il vinzi, poti sa apelezi la a gentie care iti va prelua telefonul si il va vinde in locul tau. O propunere destul de avantajoasa atunci cand esti in criza de timp si nu vrei sa te ocupi de toate activitatile asociate vanzarii unui telefon.

Afla mai multe despre cum poti vinde inteligent prin Flip si sa primesti aceiasi bani fara a-ti pierde timpul cu promovari platite, intalniri sau negocieri pe site-ul Flip.ro chiar acum.

Prin vanzarea telefonului cu ajutorul unei agentii scapi de griji si obtii profitul maxim.

Se stie ca oamenii care cumpara telefoane mobile second-hand sunt foarte atenti si sarguinciosi. Se asigura ca totul functioneaza bine.

Cu Flip, nu-ti mai bati capul cu vanzarea vechiului telefon. Ei se ocupa de el indiferent de conditia in care se afla. Il verifica, il repara daca este cazul si se ocupa de tot procesul de vanzare.

Fie ca vrei sa iti vinzi telefonul sau esti in cautarea unui telefon second-hand intr-o stare foarte buna, da click pe flip.ro si afla detaliile care te intereseaza.