Cum să lupți împotriva cearcănelor? Produse de calitate cu un cod reducere notino

Într-o dimineață în fața oglinzii, poți să ai un șoc! Oboseala s-a instalat, ochii tăi par mai puțin luminoși decât înainte, zona ochilor s-a întunecat, pe scurt, cearcăne întunecate și-au făcut loc sub ochii tăi drăguți. Apare veșnica întrebare: cum să elimini cearcănele? Va oferim soluții practice și produse variate alături de un cod de reducere notino.

Ce sunt cearcănele?

Zona ochilor este o zonă extrem de sensibilă. Pielea este mult mai subțire acolo decât pe restul corpului. Rezultatul? Semnele de oboseală sau de bătrânețe se instalează ușor și lasă urme inestetice.Dintre aceste urme, cearcanele sunt cel mai des intalnite, fiind si o sursa de complexe. Cearcanul se distinge printr-o colorare anormală a părții inferioare a ochiului, între pleoapă inferioară și obraz, variind de la albăstrui până la maro închis.

Cauzele apariției cearcănelor variază în funcție de tipul cearcănelor.

Cele albastre

Cearcănele albastre sunt rezultatul unei circulății sanguine și limfatice slabe, al cărei rol este în mod normal de a scurge toxinele și pigmenții din sânge. Sângele nu circulă asa cum trebuie, sta pe loc și din aceasta cauza apar urme albăstrui până la violacee sub ochi, in zona unde pielea este mai subțire și mai transparentă.

Cele maronii

Cearcănele maronii sau aurii sunt legate de o supraproducție de melanină care se acumulează pe zona ochilor. Această formă de cearcăne întunecate apare mai frecvent pe pielea mai închisa din Orientul Mijlociu, India sau bazinul mediteranean și este de obicei rezultatul unei predispoziții familiale.

Cearcănele goale

Spre deosebire de cele colorate, cearcănele goale dar apar că o adâncitură în orificiile ochiului. Această cavitate se formează datorită reducerii sau chiar dispariției grăsimii prezente în mod normal între piele și osul orbital. Această schimbare este în mare parte legată de vârstă, deoarece în timp stratul de grăsime al pielii se subțiază.

Lipsa somnului și oboseală rezultată, stresul, consumul de alcool sau tutun și o dietă dezechilibrată sunt toate elemente care afectează circulăția sângelui și, prin urmare, provoacă formarea cearcănelor.

Cum se elimină cearcănele?

Există soluții de corecție pentru a le trata, a le reduce sau chiar a le face să dispară. Putem distinge două tipuri de corector: tratamente pentru „conturul ochilor” care au că scop tratarea în profunzime pentru reducerea cearcănelor; și machiaj anticearcan care le camuflează pentru o zi sau o seară. Desigur, pentru rezultate optime, trebuie sa combinati cele doua metode. Le gășiți acum la un preț grozav cu un cod reducere notino.

Care este cel mai bun corector?

O cremă corectoare este un tratament special dedicat zonei ochilor care acționează că un tratament de bază direct asupra cauzelor cearcănelor. Obiectivele unui tratament eficient pentru corector sunt multiple:

Un contur pentru ochi conține cofeină care ajută la reducerea cearcănelor și a umflăturilor. Textura sa este ușoară pentru o aplicare facilă și plăcută și poate fi disponibilă în mai multe nuanțe diferite. Oferă o acoperire excelentă pentru estomparea petelor întunecate și durează toată ziua pe piele. Nu ezitați să verificați pe site și să beneficiați de un cod transport gratuit notino la comandă.