Cum sa mentii pasiunea in relatie, in functie de zodia lui

Partenerul tau pare abatut si nu se mai implica atat de mult in relatia de cuplu ca altadata? Uite de ce sa tii cont pentru a-i starni din nou interesul!

Berbec

Daca vrei ca partenerul tau sa nu vada relatia voastra ca fiind una monotona, trebuie sa aduci ceva nou in viata de cuplu de fiecare data. Unui barbat nascut in zodia Berbec ii plac surprizele, asadar incearca sa transformi fiecare moment pe care il petreci alaturi de el intr-unul special.

CITESTE SI: Uite ce obiceiuri proaste are partenerul tau in functie de zodie! Vezi cum reactioneaza in anumite momente!

Taur

Nativului nascut in zodia Taur nu-i place agitatia, asadar nu te chinui sa faci schimbari majore pentru ca nu le va vedea ca pe ceva bun. Lui ii place rutina, cat si linistea pe care i-o oferi zi de zi.

Gemeni

Acest nativ va fi mereu atras de tine daca ii faci pe plac de fiecare data cand vrea. Ca sa mentii pasiunea in relatia voastra evita sa-i dai ordine. Pentru el este foarte important sa-i respecti dorintele.

Rac

Un nativ nascut in zodia Rac are nevoie de dovezi de iubire zi de zi. Numai asa il vei face sa fie atras de tine. Cinele romantice si mesajele siropoase sunt doua modalitati simple de a mentine vie chimia dintre voi.

Leu

Barbatul nascut in zodia Leu are nevoie de o femeie care sa-l puna in valoare, dar cu care sa se si mandreasca. In plus, el asteapta de la partenera lui surprize provocatoare care sa-i mentina viu interesul in relatie.

Fecioara

Farmecul si sensibilitatea sunt doua trasaturi pe care barbatul Fecioara le apreciaza la partenera lui. Daca ii oferi ce-si doreste, pasiunea dintre voi nu va muri niciodata.

Balanta

Barbatul nascut in zodia Balanta are nevoie de o persoana care sa-i fie alaturi si la bine si la rau. Daca reusesti sa te ridici la standardele lui, relatia voastra va merge ca pe roate.

Scorpion

Pentru nativul nascul in zodia Scorpion sexul inseamna foarte mult. Ca sa mentii pasiunea in relatie, spune „da” ideilor provocatoare pe care le are in minte partenerul tau. Din cand in cand, e bine sa-i faci mofturile cand vine vorba dorintele lui sexuale.

Sagetator

Daca vrei sa ai parte de o relatie vie, plina de provocari, nu trebuie sa-i oferi totul pe tava partenerului tau. Joaca-te cu el, surprinde-l, fii vesela si activa. Astfel, ii va placea la nebunie sa petreaca timpul alaturi de tine.

Capricorn

Daca vrei sa fie in permanenta atras de tine si sa ai parte de o relatie pasionala, fa-l sa se simta confortabil in prezenta ta. In plus, incearca sa-i faci complimente subtile de fata cu alte personae, iar el te va adora din ce in ce mai mult.

Varsator

Barbatul Varsator este destul de dificil si pretentios, ceea ce inseamna ca trebuie sa faci compromisul de a-i accepta toanele. Altfel, relatia voastra ar putea sa scartaie, iar pasiunea sa moara treptat.

CITESTE SI: Horoscopul calitatilor pentru toate zodiile

Pesti

Nativul nascut in zodia Pesti are momente de ratacire, dar important este sa-l intelegi si sa nu-l presezi. Cand il vezi mai abatut, lasa-l sa-si puna ordine in ganduri, dupa care ofera-i dovezi de iubire.

 Sursa:gandul.md