Cum să-ți dezgheți parbrizul într-un minut. Trucul pe care orice șofer trebuie să îl știe iarna. Video

Cum să-ți dezgheți parbrizul în mai puțin de un minut. În condiții de iarnă, șoferii vor fi supuși la tot felul de încercări în trafic, dar până să ajungă acolo, trebuie mai întâi să poată intra în mașină și să o curețe, astfel încât să aibă vizibilitate normală.

În timpul iernii, șoferilor le este extrem de greu să își dezghețe mașînă. Întregul proces este unul anevoios, care le pune răbdarea la încercare de fiecare dată. În principiu, există câteva reguli simple, care te ajută să scapi de gheața apărută peste noapte. Este recomandat să pornești mașina cu zece minute înainte să pleci și să folosești un lichid bun de parbriz. 

Ken Weathers, de profesie meteorolog, a găsit o altă soluție ingenioasă pentru această problemă. Bărbatul a realizat în un amestec care îți dezgheață parbrizul în mai puțin de un minut, informează descoperă.ro.

Ingredientele sunt ușor de procurat și nu sunt costisitoare. Tot ce trebuie să faci este să adaugi într-un recipient cu pulverizator 2/3 părți alcool izopropilic și 1/3 apă. În momentul în care soluția este pulverizată pe parbriz, gheață se topește imediat. Iar pentru că alcoolul nu va îngheța, poți depozita sticlă chiar în mașină.

Sursă video: youtube.com