Cum să-ți exprimi personalitatea cu ajutorul unui parfum arăbesc

Ce ne poate invata cultura cea mai obsedanta de parfumuri arabesti din lume despre noi moduri de a „purta” un parfum? Iti propun sa facem o calatorie virtuala prin Orientul Mijlociu si sa invatam cum sa aruncam o vraja seducatoare prin potrivirea parfumurilor cu personalitatea noastra.

Ce ne poate invata cultura cea mai obsedanta de parfumuri arabesti din lume despre noi moduri de a „purta” un parfum? Iti propun sa facem o calatorie virtuala prin Orientul Mijlociu si sa invatam cum sa aruncam o vraja seducatoare prin potrivirea parfumurilor cu personalitatea noastra.

In aceasta lume magica si atat de misterioasa pentru noi, fiecare persoana pare sa radieze un parfum arabesc sau o combinatie de parfumuri, iar efectul este similar cu vizitarea bazaarului de condimente din apropiere, unde aromele de tamaie, flori uscate, sofran, scortisoara si vanilie se amesteca toate in aer, ca un dans olfactiv.

Parfumul  – un ritual zilnic

In intreaga lume araba, atat barbatii, cat si femeile abordeaza parfumul in mod ritualic.

Acestea nu seduc doar prin amestecul unic de ingrediente, ci si prin aromele intense care te insotesc intreaga zi. Acestea au in compozitie condimente (scortisoara, cardamom, piper, cuisoare, nucsoara, etc), uleiuri lemnoase (cel mai intalnit este lemnul de agar), mosc, ambra si rasini. Aromele picante – lemnoase sunt des asociate cu arome de vanilie, cu arome puternice florale sau cu arome fructate.

Cele mai bune parfumuri arabesti

Daca vorbim despre cel mai bun parfum arabesc 2021 cu siguranta este vorba despre un parfum proaspat, cremos, cu arome lemnoase si de mosc, acesta din urma fiind un ingredient cheie pentru parfumurile arabesti. Moscul este una dintre cele mai vechi substante aromatice de origine animala care are efecte benefice asupra psihicului, relaxeaza, trezeste simturile si confera buna dispozitie. Este, de asemenea, considerat si un afrodisiac foarte puternic.

MUSC PARFUM ARABESC poate fi utilizat atat de femei, car si barbati. Totodata, dintre multitudinea de parfumuri de dama cel mai des intrebat este MADAWI KHANEEN, un parfum floral fructat care nu va lasa indiferent pe nici o reprezentanta a sexului frumos.

Barbatii prefera parfumurile tari precum BLUE KNIGHT – un parfum fresh, floral si lemnos.

In mod normal, unul dintre elementele de baza ale unui parfum arabesc produs de https://www.dubaiaromas.ro este lemnul de Agar, folosit in Arabia de secole, iar acum aproape fiecare casa de parfumuri are un parfum care il pune in evidenta.

In mod clar, una dintre cele mai atragatoare caracteristici ale lui este capacitatea de stratificare – imbunatateste si creste spectaculos puterea de mentinere a altor elemente olfactive.

Stratificarea notelor de parfum

Majoritatea parfumurilor moderne sunt construite astfel incat sa ofere in esenta stratificare incorporata:

care se ard in succesiune, ca o revelatie lenta. Dar asta nu inseamna ca nu exista loc pentru modificari creative: elemente suplimentare le pot face mai bogate si mai durabile sau chiar le pot schimba caracterul complet. Cheia pentru a nu exagera este sa te asiguri ca exista intotdeauna o „lovitura de lumina” – un element  care pastreaza compozitia proaspata si radianta.

Dupa cum am spus, principala caracteristica a parfumurilor arabesti este senzualitatea, exotismul si mirosul intens.

Daca esti curios sa il incerci pe piele ta, nu ezita sa alegi unul de pe site-ul www.dubaiaromas.ro – aici gasesti cele mai bune parfumuri arabe din toate timpurile, iar la o comanda de peste 100 de lei – ai livrarea gratuita!