Cum sa-ti gasesti iubirea in functie de zodie

Astrologia iti poate spune multe despre tine si despre ceea ce te asteapta in relatia de cuplu. Poti sa surazi ingaduitor si sa afirmi ca nu crezi asa ceva! Insa orice astrolog iti va spune ca primul pas in cunoasterea fatetelor ascunse ale propriei personalitati este sa tii cont de elementul fundamental caruia ii apartii – pamant, foc, apa sau aer.

Chiar daca mai exista si alti factori astrologici care explica atractia ta pentru o anumita persoana sau de ce ai reactionat aparte intr-o anume situatie, elementul care te defineste este cel care iti hotaraste destinul in dragoste sau fericirea in casatorie. Iar de realitatea compatibilitatilor astrologice te poti convinge singura acum!

CITESTE SI: BARBATUL PERFECT, IN FUNCTIE DE ZODIA TA! PE CINE SA PRINZI IN PLASA

SEMNELE DE FOCBerbec, Leu, Sagetator

Despre tine

Focul te face sa fii o persoana calda, careia ii place deopotriva sa primeasca si sa daruiasca. Dar acelasi semn te face sa fii si periculoasa, din cauza impulsivitatii si a implicarii tale afective. Se spune ca “iti pui inima in palma” si nu eziti niciodata sa fii tu cea care face primul pas. Subtilitatea nu este punctul tau forte si ai convingerea ca in tot ceea ce faci trebuie sa pui suflet.

Despre relatiile tale

De obicei, te implici in relatii cu barbati care iti vlaguiesc entuziasmul, vitalitatea, dar si rezervele financiare. Dupa aceea insa, ei gasesc de cuviinta sa te critice. Aceasta se intampla pentru ca puterea, energia si hotararea ta actioneaza ca un magnet asupra sexului opus; de cele mai multe ori atragi barbati care au nevoie toata viata de sprijin. Dar in adancul sufletului tau, nu te incanta ideea ca tu esti cea care duce tot greul intr-o relatie. Ca atare, de multe ori le invidiezi pe acele femei aparent neajutorate care par sa nu aiba nici o problema in a gasi barbatul potrivit.

Partenerul ideal

Barbatii din Gemeni, Balanta sau Varsator, adica cei aflati sub semnul aerului, sunt cei mai potriviti pentru tine. Sunt inteligenti, fermecatori, le place sa flirteze si merita sa ii asculti pentru ca au ce sa spuna, dar mai ales, pentru ca au aceeasi personalitate activa ca si tine. Poti sa-l gasesti in agentii de voiaj, in salile de tribunal, la Bursa, in mediul publicitar, in domeniul computerelor, in librarii.

Pentru o relatie fericita…

Invata sa-ti stapanesti temperamentul vulcanic. Ai tot dreptul sa-ti exprimi dezamagirile si frustrarile, dar iesirile violente si ultimatumurile furioase nu-ti aduc nimic bun. Incearca sa-ti canalizezi energia in alte directii, fa gimnastica, ciclism. In loc sa invidiezi femeile “care tac si fac”, mai bine invata de la ele. Tu esti conducatorul unei relatii – ele asteapta “mutarile” partenerului. Ar fi bine sa le urmezi exemplul. Daca vei continua sa actionezi cu hotararea si forta tipic masculine, pana si cel mai insistent pretendent va renunta la orice initiativa.

SEMNELE DE PAMANTTaur, Fecioara, Capricorn

Despre tine

Esti o persoana responsabila, constiincioasa si muncitoare. Dar poti fi si incapatanata, critica si ostila fata de schimbari. Preferi sa te gandesti bine inainte de a te implica afectiv. Nu-ti place sa te grabesti si nici sa fii presata de altii – nici chiar atunci cand inima iti bate nebuneste.

Despre relatiile tale

Din acest punct de vedere, esti precauta, rezervata si traiesti cu spaima ca vei fi respinsa. Ceea ce, deseori, te face sa pierzi un potential partener. Ai tendinta sa te indragostesti de barbati egoisti si aroganti, care te iubesc si apoi te parasesc, pentru ca nu au avut rabdarea sa descopere adevarata ta personalitate.

Partenerul ideal

Barbatii cei mai potriviti pentru tine sunt cei din Rac, Scorpion sau Pesti. Ii recunosti dupa nasturele lipsa la camasa si privirea de copil pierdut. Acesta este genul de barbat linistit (stii ce se spune despre apele adanci!) care, inainte de a te aborda, te-a urmarit de la distanta. Poate ca la inceput pare lipsit de initiativa, dar nu renunta niciodata.

Poti sa-l gasesti la cinemateca, in salile de concerte, intr-un restaurant renumit, in organizatiile de binefacere.

Pentru o relatie fericita…

Poate ca-ti vine greu sa crezi, dar in adancul tau esti femeia careia ii place sa se imbrace doar ca sa atraga atentia, sa flirteze sau sa danseze fara nici un fel de complexe pe ringul de dans. Esti, de fapt, genul extravagant si extrovertit, galagios chiar, si ar fi timpul sa nu mai tii secret acest lucru. Vei vedea ca viata ta va fi mult mai amuzanta.

Pentru aceasta, va trebui sa mai renunti la autocontrolul care te caracterizeaza. Renunta sa faci tot timpul numai ceea ce trebuie, iar relatiile tale de dragoste se vor imbunatati surprinzator de repede. Si nu uita: nu vei gasi niciodata ceea ce cauti daca te vei incapatana sa faci din propriul suflet o fortareata greu de cucerit.

 SEMNELE DE AERGemeni, Balanta, Varsator

Despre tine

Iti place sa fii intotdeauna bine informata si sa-ti folosesti inteligenta. Dintre toate semnele zodiacului, s-ar parea ca tu detii “stiinta” de a te descurca in orice situatie. Esti sociabila, corecta si rareori ti se intampla sa te lasi luata de val. Dar vrei sa ai si libertate intr-o relatie. E foarte important ca partenerul sa-ti lase loc sa “respiri” in voie.

Despre relatiile tale

Iti place sau nu, esti o romantica incurabila si ai “talentul” sa te indragostesti intotdeauna de barbati fermecatori la prima vedere, dar care, in cele din urma, iti fac nopti albe cu comportamentul lor de neinteles. Problema ta este ca ai tendinta sa diseci relatia cu partenerul. In mintea ta, pentru fiecare relatie exista doua coloane: “pro” si “contra”. De aici, prea multe sperante desarte si visuri neimplinite.

Te simti atrasa de barbatii sensibili si invaluiti intr-o nota de mister – cei aflati sub semnul apei. Dar, pur si simplu, nu te potrivesti cu ei! Spiritul tau rational ii deranjeaza si sfarseste prin a-i indeparta.

Partenerul ideal

Pentru tine, el este in Berbec, Leu sau Sagetator – deci sub semnul focului. E genul de barbat care vine sa te ia de-acasa intr-o masina care ii scoate pe toti vecinii la ferestre. Insistenta lui nu are pereche (multi l-ar considera de-a dreptul obraznic!) si detine foarte multe informatii – cele mai multe despre sine! Atunci cand face curte unei femei nu se da usor batut; dar daca stii sa joci tare, devine bland ca un mielusel (chiar daca unul cu o personalitate foarte puternica). Poti sa-l gasesti acolo unde exista o legatura cu automobilele sau pe scena, in sala de gimnastica; acolo unde este un rand, el se afla in frunte.

Pentru o relatie fericita…

Pune capat dialogului interior dintre “pro” si “contra”, ca si cautarii perfectiunii. Problema ta e ca gandesti prea mult! Asculta-ti inima si incearca sa crezi in dragoste. Nu-ti fie teama sa recunosti ca ai un suflet tandru si fragil – vulnerabilitatea nu este un defect. Si daca el este tacut si inchis in sine, lasa mangaierile sa vorbeasca.

SEMNELE DE APARac, Scorpion, Pesti

Despre tine

Esti sensibila, intelegatoare si sentimentala. Iti place sa colectionezi amintiri si tot felul de nimicuri dragalase. Intotdeauna se gaseste cineva care sa-ti planga pe umar, pentru ca ai o rabdare nemasurata si stii cum sa-i sprijini pe cei din jur. Asta pana cand cineva te raneste – atunci te retragi ca un melc in cochilie. Arunci cuvinte grele sau pur si simplu intorci spatele, fara explicatii.

Despre relatiile tale

Desi detii recordul in materie de intuitie, nu judeci intotdeauna corect caracterul oamenilor. Ai tendinta sa vezi in ceilalti numai ceea ce-ti place. Poate de aceea ti se intampla sa te indragostesti de barbati nepotriviti. Genul tau preferat este cel aflat sub semnul aerului sau barbatul intelectual. Din pacate, ii atragi ca un magnet pe “ticalosii” fermecatori, aceia care pretind ca nu le pasa de nimeni si de nimic, iar tu nu ai decat de suferit de pe urma lor.

Partenerul ideal

Pentru tine, el este in Taur, Fecioara sau Capricorn, adica sub semnul pamantului. El stie sa se imbrace potrivit pentru orice ocazie si nu uita sa adauge un accesoriu retro (fii fara grija, nu este stilul lui, ci doar o solutie de moment).

Este genul de barbat care vorbeste calm sau care prefera sa asculte. Poti fi sigura ca nu te va intoxica cu tirade despre sine! Este intotdeauna politicos, chiar daca are o stralucire jucausa in ochi.

Nu te lasa pacalita de atitudinea lui conservatoare. Apartine unuia dintre cele mai pasionale semne ale zodiacului. Il vei gasi la reuniunile scolare, la Camera de Comert, la Banca, Politie sau in Armata.

CITESTE SI: Bucatareasa desarvasita sau un dezastru la cratita? Afla cum gateste in functie de zodie

Pentru o relatie fericita…

Lupta pentru drepturile si opiniile tale si asigura-te ca sentimentele nu-ti vor fi calcate in picioare de un barbat insensibil. Daca te lasi dominata, orice barbat se va juca cu sentimentele tale si te va rani. Daca vrei sa te respecte si sa-ti acorde sprijinul lui, renunta la lacrimi si la reprosuri.

 Sursa:avantaje