Cum să tranzacționezi crypto monede: Patru pași în drumul spre câștig

În februarie, Cryptense, o companie full-stack Blockchain, a introdus o nouă platformă descentralizată pentru crearea și executarea automată a strategiilor de tranzacționare în criptare: Kryll.io. Compania a venit, de asemenea, cu un explicații cu privire la modul în care puteți câștiga folosind soluțiile sale.

Strategia drag’n’drop

Primul pas pentru a câștiga on-line cu platforma Kryll este de a crea o strategie în funcție de piețele preferate, crypto monedele care vă interesează și nivelul dvs. de implicare. Strategia poate fi foarte simplă sau extrem de avansată – depinde de dumneavoastră să decideți.

Kryll oferă blockchain-uri funcționale care vă pot ajuta. Unul dintre ele, Market Trends, oferă informații despre piață, inclusiv fluctuațiile prețurilor, analiza cererii față de ofertă, previziuni de piață și alte opțiuni. În strategia dvs. puteți include și acțiunile dvs. comerciale preferate, cum ar fi cumpărarea, vânzarea, împărțirea sumelor în subseturi și multe altele.

Citește și: CUM SĂ CUMPERI MONEDE DIGITALE SAU CRYPTO MONEDE DE TIPUL IOTA, RIPPLE, STELLAR LUMENS, ETHEREUM SAU BITCOIN

Caracteristica cea mai interesantă a lui Kryll este Signals, o combinație de sfaturi recente provenite de la comercianți profesioniști, mass-media de specialitate sau rețele sociale. Notificările prin mesaje text sau e-mail vă vor informa cu privire la ultimele evoluții ale pieței, de exemplu, dacă BTC, Ripple, ETH sau alte crypto monede cresc și primesc feedback pozitiv pe Twitter.

Verificați-vă strategia

Cum puteți testa strategia pe care ați construit-o pentru a vedea dacă este potrivită pentru dvs. și scopurile dvs.? Cel mai bun mod de a face acest lucru este testarea strategiei dvs. împotriva pieței. Kryll vă permite să vă executați în siguranță strategia înainte de a o folosi în lumea reală. Folosind mediul de testare din platformă, veți putea testa în ultimele șase luni de date înregistrate.

O altă opțiune de a testa strategia este și dacă aceasta va funcționa pe piață. Această opțiune va arăta felul în care se desfășoară activitatea în mediul de tranzacționare în timp real și, în același timp, vă va proteja de pierderile din lumea reală în cazul unor greșeli.

De îndată ce sunteți suficient de încrezători cu strategia aleasă, puteți începe să o implementați. De exemplu, puteți cumpăra o crypto monedă nouă la un preț de piață și apoi o puteți optimiza utilizând instrumentele pe care le oferă Kryll.

Citește și: KRYLL, PLATFORMA CARE VĂ FACE VIAȚA MAI UȘOARĂ PE PIAȚA CRYPTO MONEDELOR

Tranzacționare 24/7, ziua sau noaptea

Dacă strategia dvs. se dovedește a fi de succes, ar trebui să folosiți cea mai bună caracteristică Krylls, care este tranzacționată, nonstop, 24/7. Kryll.io susține tranzacțiile oriunde pe glob, inclusiv Bittrex, Poloniex, Coinbase, Cryptopia, Binance, HitBTC și multe altele. Compania are, de asemenea, mai multe servere pentru Europa, Asia și America de Nord.

Crypto monedele sunt cumpărate și vândute pe mai multe piețe diferite și, uneori, la prețuri diferite. Este posibil să profităm de fluctuațiile foarte mici dintre cotațiile prețurilor de cumpărare. Fondatorii Kryll promit că software-ul lor vă va permite să executați strategiile de tranzacționare în cel mai eficient mod.

Există multe riscuri asociate cu tranzacționarea și este posibil să fiți îngrijorați de securitatea cibernetică, mai ales dacă vă executați automat strategia. Din fericire, serverele Kryll sunt protejate permanent de DDOS. Fondatorii Kryll vor, de asemenea, să efectueze un audit de securitate extern trimestrial.

Discută cu celelalte persoane din comunitate

Cu Kryll puteți câștiga și în timp ce vă împărtășiți cunoștințele și ideile cu alte persoane de pe platformă. “Credem că inteligența colectivă este un atu imens care ne va face pe toți mai mult succes pe piața de comerț”, se arată pe site-ul companiei.

Platforma va oferi o secțiune forum unde utilizatorii își pot împărți strategiile în schimbul unei taxe. Persoanele care au cunoștințe excelente își pot ajuta colegii și pot avea și un profit în același timp.

Forumul va cuprinde, de asemenea, discuții despre diferite strategii, în care oamenii pot să interacționeze, să colaboreze și să-și dea sfaturi reciproc. Utilizatorii vor evalua strategiile prezentate pe forum în funcție de eficiența acestora.

Atenție: Acest articol nu poate fi considerat un sfat de investiții. Deși vrem să vă oferim toate informațiile importante pe care le putem obține, cititorii ar trebui să facă propriile lor cercetări și să-și asume întreaga responsabilitate pentru deciziile lor.