Cum sa tratezi mahmureala – Romania, printre tarile cu cele mai neobisnuite metode de a scapa de mahmureala

Cum sa tratezi mahmureala - Romania, printre tarile cu cele mai neobisnuite metode de a scapa de mahmureala

Romania se numara printre tarile care au cele mai neobisnuite metode de a scapa de mahmureala, remediul care se pare ca da roade in cazul romanilor care au consumat prea mult alcool fiind ciorba de burta, informeaza gloucestershireecho.co.uk.

Site-ul Gizmodo a realizat o lista cu cele mai neobisnuite remedii pentru mahmureala din intreaga lume, conform gloucestershireecho.co.uk.

Potrivit acestei liste, in Turcia, Mexic si Romania, locuitorii recomanda ciorba de burta impotriva mahmurelii. Maruntaiele sunt fierte cu usturoi, ceapa si, uneori, cu smantana.

In schimb, in Statele Unite ale Americii sunt recomandate ouale crude, cu sos Worcestershire, sos iute, sare si piper.

Vechii romani recomandau canari prajiti pentru a scapa de mahmureala, in timp ce namibienii consuma lapte de bivolita, rom negru, rom condimentat, crema de lichior si smantana naturala.

Japonezii mananca “umeboshi”, care sunt asemanatoare cu prunele sau caisele, dar sunt foarte acre.

Remediul german pentru mahmureala se numeste “katerfrühstück” si este alcatuit dn felii de hering murat rulate peste castraveciori si ceapa. in ceea ce priveste remediile pentru mahmureala ale canadienilor, acesta par a fi promitatoare. Dupa o noapte de mahmureala acestia consuma cartofi prajiti cu branza canadiana stropita cu sos cu boabe de piper negru.

De asemenea, grecii antici tratau mahmureala cu plamanii de oaie si doua oua de bufnita.

Totodata, pe site-ul nhs.uk sunt prezentate cateva sugestii pentru a scapa de mahmureala. Astfel, analgezicele pot ajuta in cazurile de mahmureala – remediile pe baza de paracetamol sunt de cele mai multe ori cele mai bune, in vreme ce aspirina ar putea irita stomacul si accentua senzatia de greata. De asemenea, produsele pe baza de zahar si sucul de bulion sunt remedii utile. in plus, in cazurile de mahmureala se recomanda consumul de apa.

Pentru a preveni mahmureala este recomandat consumul a doua halbe de apa, cu aspirina si un complex de vitamina B, se arata pe site-ul gloucestershireecho.co.uk.