Cum se fac inscrierile la Scoala parintilor din Sectorul 6

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 ii invita pe locuitorii acestei zone administrative sa participe la atelierele de lucru pentru parinti si copii ce se vor desfasura in luna noiembrie 2013, in cadrul proiectului “Scoala parintilor”.

Scopul acestui proiect este reducerea semnificativa a situatiilor de impas parental si a dificultatilor aferente in cadrul relatiei parinte-copil, atat in situatiile copiilor cu deviante comportamentale, cat si pentru situatii obisnuite de viata, care apar pe parcursul copilariei.

Obiectivele atelierelor sunt: imbunatatirea relatiilor familiale, dezvoltarea abilitatilor emotionale prin joc sau alte activitati interesante atat pentru copii cat si pentru parinti, crearea unei retele de suport intre parinti.

Grupul tinta este format din parinti avand copii cu varste cuprinse intre 4 – 10 ani si va fi compus din maxim 15 participanti, anunta Primaria Sectorului 6.

Intalnirile se vor desfasura in luna noiembrie, pe parcursul a patru ateliere: “Lumea sunetelor”, “Lumea culorilor”, “Teatru de papusi”, “Sa descoperim jocul la diferite varste”.

Cursurile sunt sustinute de formatori cu experienta, psihologi, asistenti sociali si medici si se vor desfasura la Centrul de Recreere si Dezvoltare Personala „Conacul Golescu Grant”, situat in Aleea Tibles nr. 64, Sector 6. Proiectul se deruleaza din anul 2009, numarand pana in pezent peste 200 de participanti.

sursa foto: vinsieu.ro