Cum se mai umilesc antrenorii din Liga I

În week-end-ul recent încheiat am avut parte de un nou episod din seria ”cum se umilesc antrenorii din Liga I”, protagoniști fiind Anamaria Prodan și tehnicianul spaniol Ruben Albes de la Hermannstadt.

Potrivit jurnaliștilor de la gsp.ro, Ruben Albes a trăit un moment la care cu siguranţă nu se aştepta. Anamaria Prodan, Rebecca Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au susţinut o şedinţă cu jucătorii, la hotelul “Apollo”, din Sibiu, la care staff-ul tehnic nu a avut voie să participe, mai scrie gsp.ro.

Antrenorul s-a supus, deşi a fost pus într-o situaţie umilitoare: la un moment dat Ruben Albes şi întreg staff-ul au fost invitaţi afară de Anamaria Prodan, pentru ca ea, împreună cu Laurenţiu Reghecampf, să aibă o discuţie cu lotul, mai scrie sursa citată. “Albes s-a supus, dar toți au rămas mască”, spun surse din lot, după discuţia care ar fi durat 15-20 de minute.

Reamintim că nu este prima oară când impresarul Anamaria Prodan se află în mijlocul unei astfel de situații, episodul cu antrenorul Dan Alexa fiind cunoscut de toată lumea.

Sursa foto: sport