Cum se pregătesc ardeii umpluți la cuptor. Preparatele cu legume și carne sunt mereu o combinație gustoasă. Încearcă și tu această rețetă delicioasă și nu foarte greu de preparat.
Ingrediente pentru ardei umpluți la cuptor:
4 ardei grași, tăiați pe jumătate și curățați
1 lingură ulei
1 ceapă mică, tocată
200 g ciuperci, feliate
450 g carne tocată
1 cățel de usturoi, pisat
200 g brânză, rasă
sare
piper
Mod de preparare – Ardei umpluți la cuptor
Într-o tigaie, călești ciupercile în uleiul încins până își schimbă culoarea. Adaugi ceapa, usturoiul, amesteci 1-2 minute, apoi combini cu carnea tocată. Ții pe foc până se rumenește ușor. Condimentezi cu sare și piper, după gust.
Așezi ardeii într-o tavă și îi umpli cu jumătate din cantitatea de brânză. Continui cu amestecul de ciuperci cu carne, apoi presari restul de brânză. Dai la cuptorul încins 25-30 de minute. Servești imediat.
Sursa reteta și foto: fannypacksandfinlandia.blogspot.ro