sâmbătă, februarie 4, 2023
Rss
Advertisement
  • Mondonews
  • Stiri
    • Politica
    • Economie
    • Externe
    • Social
    • Coronavirus
  • Administratie
  • Sport
  • Life
    • Imobiliare
    • Auto
    • Turism
    • It/Stiinta
    • Horoscop
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact
Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
  • Mondonews
  • Stiri
    • Politica
    • Economie
    • Externe
    • Social
    • Coronavirus
  • Administratie
  • Sport
  • Life
    • Imobiliare
    • Auto
    • Turism
    • It/Stiinta
    • Horoscop
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact
Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
Acasa Homepage

Cum se prepară budinca de conopidă cu piept de pui. O rețetă sănătoasă și delicioasă

Vlad Economu de Vlad Economu
noiembrie 2, 2018
1 Minute durata de citit
85
0
budinca conopida pui, reteta culinara, mod preparare, ingrediente
87
SHARES
435
VIZUALIZARI
Share on FacebookShare on Twitter

Cum se prepară budinca de conopidă cu piept de pui. Vă recomandăm o budincă de conopidă cu piept de pui, cu multe lactate care o fac atât de cremoasă că vei vrea să o prepari în fiecare zi.

Ingrediente necesare pentru budinca de conopidă cu piept de pui (1 tavă):

1 conopidă

1 piept de pui fript

200 ml lapte

1 lingură smântână

150 g telemea rasă

2 morcovi fierţi

1 lingură făină

2 căţei usturoi

câteva fire de pătrunjel

1 ou

sare

piper

unt, pentru uns tava

2 linguri pesmet, pentru tavă

Mod de preparare budinca de conopidă cu piept de pui:

Desfaci conopida în bucheţele, le pui la fiert în apă sărată, un sfert de oră. Le scurgi bine. Pisezi usturoiul. Amesteci 100 g de brânză cu oul, făina şi laptele. Adaugi sare şi piper, după gust. Când s-a omogenizat, încorporezi smântâna, usturoiul şi morcovii tăiaţi felii.

Ungi o tavă cu unt şi presari pesmet. Adaugi bucheţelele de conopidă, amestecul de brânză şi carnea de pui tăiată. Presari restul de telemea şi dai vasul la cuptor până când budinca devine aurie. O serveşti decorată cu pătrunjel tăiat.

Sursa rețetă și foto: clickpoftabuna.ro

loading...
Articolul Anterior

Sweet Bunny. Secretara unei universități din România a făcut filme porno în sediul instituției

Urmatorul Articol

Premierul repetiție. Viorica Dăncilă, discurs copy paste în cadrul a două evenimente publice! Video

Similare

Tempura – mâncarea japoneză apreciată în toate bucătăriile lumii
Retete culinare

Tempura – mâncarea japoneză apreciată în toate bucătăriile lumii

ianuarie 17, 2023
Programe guvernamentale de finanțare pentru energie verde
Homepage

Programe guvernamentale de finanțare pentru energie verde

decembrie 28, 2022
Placarea cu lemn a scărilor interioare și avantajele acestei abordări
Homepage

Placarea cu lemn a scărilor interioare și avantajele acestei abordări

decembrie 12, 2022

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Mondonews
  • Stiri
  • Administratie
  • Sport
  • Life
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact
Servicii SEO Bucuresti, profesionale © adfel.ro

© 2020 Mondonews - Toate drepturile rezervate

Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
  • Mondonews
  • Stiri
    • Politica
    • Economie
    • Externe
    • Social
    • Coronavirus
  • Administratie
  • Sport
  • Life
    • Imobiliare
    • Auto
    • Turism
    • It/Stiinta
    • Horoscop
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact

© 2020 Mondonews - Toate drepturile rezervate

Login to your account below

Forgotten Password?

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In