Cum se prepară cartofii înfășurați în bacon. Un aperitiv apetisant și ușor de pregătit

Cum se prepară cartofii înfășurați în bacon. Un aperitiv rapid și gustos, cartofii înfășurați în bacon sunt un deliciu culinar.

Ingrediente pentru cartofi înfășurați în bacon:

2 cartofi mari, tăiați pe lungime, apoi în 3 felii pe jumătate

sare

piper negru măcinat

2 lingurițe pudră de usturoi

1 lingură amestec italian de condimente (busuioc, oregano, rozmarin)

1 cănă parmezan ras

12 felii subțiri de bacon

sos de iaurt sau usturoi, pentru servit

Mod de preparare cartofi înfășurați în bacon:

Încălzești cuptorul la 200°. Tapetezi o tavă de cuptor.

Într-un castron, amesteci sare, piper, pudra de usturoi, condimentele italiene și parmezanul. Adaugi cartofii, amestecând până când feliile sunt bine îmbrăcate peste tot.

Ținând cât de multă brânză pe fiecare felie este posibil, înfășori cartofii în bacon. Îi pui în tavă și îi dai la cuptor până când se înmoaie și copți, circa 35 minute, la jumătatea timpului scoțând tava și întorcându-i. Îi servești cu sos.

Sursa rețetă și foto: delish.com