Cum se prepară cartofii umpluți cu brânză și piept de curcan la cuptor. Un aperitiv deosebit

Cum se prepară cartofii umpluți cu brânză și piept de curcan la cuptor. Un aperitiv deosebit pe care îl va aprecia întreaga familie.

Ingrediente necesare pentru cartofi umpluți cu brânză și piept de curcan la cuptor:

10-12 cartofi rotunzi de mărime medie

brânză telemea

2 ouă

1/2 piept de curcan, merge și pui sau puțînă carne de porc

unt

cășcaval sau parmezan ras

Mod de preparare cartofi umpluți cu brânză și piept de curcan la cuptor:

Cartofii se fierb întregi în coajă. Carnea se taie fasiute subțiri și mici și se prăjesc până se rumenesc puțin (se rumenesc repede că sunt tăiate subțiri)

Când sunt gata fierți cartofii, se curată, și se scobesc de miez cu o linguriță, apoi miezul se amestecă cu brânză rasă pe răzătoarea mică, cu ouăle și carnea prăjită.

Se umplu cartofii cu această pastă/umplutură, se pune pe fiecare câte un cubuleț de unt, se acoperă cu cășcaval și se dau la cuptor până se leagă toți și capătă o culoare frumoasă.

Sursă rețetă și foto: sfatulparintilor.ro